Skip to content

Over Dermaquest

Huidverzorging met een visie

Welkom in de wereld van de ongeëvenaarde huidverzorging! Sinds 1999 ontwikkelt Dermaquest de meest verfijnde huidproducten voor professionele behandelingen en thuisgebruik. Onderscheidend is het gebruik van hoogwaardige ingrediënten, zoals vitaminen, peptiden. Dermaquest huidverbetering bevat deze werkzame stoffen in de hoogst aanbevolen concentraties. Vandaag de dag zijn ze leider op het gebied van plantenstamcellen en behoren we tot de top van de internationale huidverzorging voor alle huidtypes, geavanceerde behandelprogramma’s, waardoor huidverzorging een ongekend niveau bereikt.

Wij zijn het merk waar u oud mee wilt worden.

De productlijnen van DermaQuest bieden luxe verzorging en zijn rijk aan plantenstamcellen, peptiden en vitaminen. De hydraterende en beschermende ingrediënten zijn onmisbaar voor een vitale huid. Onze producten doen meer dan alleen voorbereiden en verwennen. Goede reiniging, hydratatie, versterking en bescherming zijn basisbehoeften voor alle huidtypen. Deze basis is het uitgangspunt voor de geavanceerde behandelingen in onze resultaatgerichte, op maat gemaakte protocollen. DermaQuest heeft producten ontwikkeld die de effecten van behandelingen behouden. Onze filosofie brengt u verbluffende langetermijnresultaten. Geniet van luxe verzorging en op uw huid afgestemde behandelingen.

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Voor wie is Dermaquest?

Dermaquest past bij de klant die het allerbeste resultaat wil bereiken met onze behandelingen en daarna. Kies uit verschillende categorieën en vind de huidverbetering die het beste past bij u pas. Producten voor onder meer de gevoelige huid, de oudere huid, acne en pigmentvlekken zorgen dat er voor elke cliënt een oplossing op maat is. Daarnaast biedt Dermaquest enkele luxe lijnen voor specialisten en cliënten die de absolute top willen verkennen.

Technologie en ingrediënten

Dermaquest wordt ook wel de toekomst van de huidverbetering genoemd. Als één van de weinige merken zijn ze erin geslaagd om stamceltechnologie succesvol in haar producten te implementeren. In combinatie met de unieke lagentechnologie zijn de resultaten verbluffend. Daarnaast loopt het merk voorop met het gebruik van andere krachtige ingrediënten: hoge concentraties peptiden en vitaminen zorgen voor een duidelijk zichtbare huidverbetering.

Belofte

Deze producten bevatten bijzonder hoge concentraties werkzame stoffen. Dit zien je cliënten snel terug na jouw behandeling. Het resultaat op de huid is ongekend en wordt al snel zichtbaar! De producten voor thuisgebruik gaan nog een stap verder door voor een langdurig resultaat te zorgen. Want dat is waar Dermaquest voor staat: een gezonde huid creëren én behouden!

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een PCA Skin behandeling naar Huidinstituut Reuvers. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken.

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.