Medische microdermabrasie behandeling

medische microdermabrasie behandeling

Medische microdermabrasie behandeling:

Na een aantal jaren succesvol gewerkt te hebben met onze oude micro dermabrasie apparatuur hebben wij gekozen om een nieuw medisch microdermabrasie apparaat te kopen te weten de Dermagenisis 3, de wereldleider onder de microdermabrasieasystemen, om het niveau van de behandelingen nog hoger te tillen zodat de resultaten echt ongekend zijn.

Microdermabrasie behandelingen zijn zeer populair omdat het snel hele mooie resultaten geeft. Medische microdermabrasie geeft al na één behandeling zichtbaar resultaat. Na een kuur is het resultaat ongekend en heeft u een egale, zachte, stralende en gezonde huid.

Heeft u last van oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, restacne en/of fijne lijntjes? Huidinstituut Reuvers te Landgraaf kan zorgen voor zichtbare verbetering door middel van een professionele medische microdermabrasie behandeling!

Medische microdermabrasie

 

 

 

 

 

Wat is medische microdermabrasie behandeling nu eigenlijk

Bij een medische microdermabrasie behandeling wordt op een geheel intensieve en doeltreffende wijze de bovenste laag van de huid verwijderd. Bij een medische microdermabrasie behandeling wordt gewerkt met aluminiumoxide kristallen. Aluminiumoxide is volkomen veilig voor het lichaam, richt geen schade aan en is na diamant het hardste materiaal ter wereld.

Je zou een medische microdermabrasie behandeling ook kunnen omschrijven als “het zandstralen” van de huid en is volkomen veilig en pijnloos. Bij een medische microdermabrasiebehandeling worden rimpels, pigment- en ouderdomsvlekken en vrijwel alle soorten littekens, zoals bijvoorbeeld acne aanzienlijk verbeterd tot zelfs geheel verwijderd. Medische microdermabrasie zorgt ervoor dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen. Met dit natuurlijke proces van huidcelgeneratie heeft u na één behandeling al een heel mooi resultaat. Na een kuur is het resultaat ongekend en heeft u een egale, zachte, stralende en gezonde huid.

Medische microdermabrasie behandelingen kunnen worden toegepast op bijna elk huidtype en elke leeftijd.

Schoonheidssalon Reuvers te Landgraaf kent de volgende toepassingen van medische microdermabrasie behandelingen:

  • Huidverjonging / verfrissing
  • Anti-rimpel
  • Rokers / doffe huid
  • Vette / dikke huid
  • Gerstekorrels / witte pukkels
  • Vermoeide huid
  • Grove poriën
  • Snij (operatie) littekens
  • Acne littekens
  • Brandwonden littekens
  • Pigment en ouderdomsvlekken

Hoe krijg ik het mooiste resultaat en hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen na de medische microdermabrasie behandeling?

Door de intensieve medische microdermabrasie behandeling is uw huid goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met een hoog percentages aan werkstoffen te gebruiken voor een optimaal resultaat. I.c.m. ultrasound oftewel de dermashaper gaan de werkstoffen nog dieper de huid in en wordt het resultaat nog mooier. Omdat uw huid nu ook iets gevoeliger is geworden voor UV-straling door de intensieve behandeling is het belangrijk een extra bescherming te gebruiken in de vorm van een zonnebrandcrème met een hoge factor (SPF 30+) . Wij adviseren u graag hierover tijdens het intake gesprek.

Waar moet ik op letten na de medische microdermabrasie behandeling?

Zorg ervoor dat u minimaal 3 weken vooraf en na de medische microdermabrasie behandeling niet in de felle zon en/of zonnebank gaat. Vermijdt minimaal 2 weken sauna na de behandeling. Daarnaast is het beter om de eerste 2 weken na de behandeling niet te gaan zwemmen. Vermijdt intensief sportgedrag, de eerste dagen. Bovendien is het aan te bevelen 2 dagen geen make-up (foundation) te gebruiken na de behandeling, is dit niet mogelijk door bijvoorbeeld werkomstandigheden kunt u wel uiteraard op een veilige manier Lycogel gebruiken. Lycogel is de enige echt ademende foundation ter wereld, die de huid op cellulair niveau met zuurstof verrijkt, waardoor cosmetica en huidverzorgingtechnologie in één product worden gecombineerd.

Huidinstituut Reuvers als medisch microdermabrasie specialist

Huidinstituut Reuvers in Landgraaf is gespecialiseerd in medische microdermabrasie en biedt een compleet programma aan medische microdermabrasie behandelingen voor bijna ieder huidtype. Wij gaan nog net een stapje verder dan de gewone microdermabrasie behandelingen, wij gaan voor het uiterste resultaat!

Hoeveel microdermabrasie behandelingen heeft u nodig?

Afhankelijk van de reden voor toepassing van de medische microdermabrasie kan gekozen worden voor een oppervlakkige of middeldiepe behandeling. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u gemiddeld 4 tot 6 behandelingen om de 2 weken.

Vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar

Microdermabrasie behandelingen voor acne wordt veelal vergoed. Vraag uw ziektekostenverzekeraar hiernaar.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend en passend huidadvies op telefoonnummer +31 (45) 5330674.

 

Graag gaan wij de uitdaging aan om u mooie huid te geven. U komt toch ook voor medische microdermabrasie behandeling naar Huidinstituut Reuvers. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken makkelijk bereikbaar.

U kunt bij ons terecht voor o.a. cosmetisch & medisch pedicure behandelingen, acne behandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, sport massages, laserbehandelingen, dermapen behandelingen, microdermbabrasie behandelingen, kalknagelbehandelingen, Tattoo laserbehandelingen, Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, ooglid correctie zonder snijden, Plasma Prolift behandelingen, hars en wax behandelingen en persoonlijke begeleiding bij afslanken met PowerSlim.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Huidpraktijk # Huidinstituut # Huidspecialiste # Schoonheidsspecialiste # Schoonheidssalon # Beautysalon # Pedicure & Medisch Pedicure # Laserinstituut # Oogliftcorrectie zonder snijden instituut # Brazilian Wax instituut # PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!