Skip to content

Maak korte metten met uw huidproblemen en laat uw huid weer stralen!

Slecht nieuws voor huidproblemen!
Goed nieuws voor uw huid!

Welkom, leuk dat u een kijkje neemt op onze website! Graag willen wij ons aan u voorstellen, onze naam Brigitte en Henry Reuvers. Na het succesvol afronden van meerdere opleidingen en cursussen op het gebied van Afslanken (voeding) huidverbetering, voetverzorging, voelde het bijzonder prettig eindelijk van hobby en passie ons werk te maken. Persoonlijke aandacht voor u en het leveren van topkwaliteit, dáár staan wij voor. Wij willen u uitnodigen om uzelf op onze website te laten inspireren door de vele mogelijkheden die Huidinstituut Reuvers u biedt. Schoonheidssalon Reuvers is uw beautyspecialist. Wij hebben alles onder een dak of het nu gaat om afvallen, huidverzorging, huidverbetering, voetverzorging of even een heerlijke ontspanning, wij zijn er voor iedereen. U kunt bij ons altijd terecht voor een deskundig advies.

Play Video
Waarom Huidinstituut Reuvers?

Kwaliteit, persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer zijn de belangrijkste uitgangspunten in ons instituut. Bij Huidinstituut Reuvers willen we van iedere klant, elke man, elke vrouw en elke puber het beste uit de huid naar voren halen. Bent u ook super gemotiveerd en wilt u het mooiste resultaat voor uw huid? Bent u enthousiast en wilt u meer dan alleen een standaard gezichtsbehandeling?

Wij gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Wij zijn een voorstander van duurzaam resultaat ook op de langere termijn. Door een grote diversiteit aan innovatieve behandelingen waaronder Microneedlen (Dermapen 4), Afvallen d.m.v. P.S food & lifestyle & Cryolipolyse, peelingen, pedicure, etc. het inzetten van verschillende apparaten en de beste producten die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en de jarenlange opgedane vakkennis kunnen wij samen met u een professioneel behandelplan opstellen. Op deze manier bereiken wij het allerbeste resultaat met uw huid.

Door voortdurende bijscholing blijven we op de hoogte van de laatste technieken en vernieuwingen in de Beautywereld. Wij staan voor anti-aging, huidverbetering en huidverjonging. Onze passie is uw schoonheid!

Omdat we sterk geloven in een gezonde huid in een gezond lichaam starten we elke behandeling met een intakegesprek. Zo kunnen ook niet zichtbare problemen worden aangepakt. We bekijken uw huid en lichaam steeds vanuit elk perspectief.
Onze filosofie is het behouden van een gezonde huid en het herstellen van een beschadigde huid. Elke huid is uniek. Bij ons krijgt u steeds een correct en eerlijk advies inzake huidproblemen, huidverjonging, afslanking en lichaamsbehandelingen. Zo kunnen we u een totaaloplossing bieden op elk niveau.

Behandelingen

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Play Video

Ervaringen van onze klanten...

Rowann-PowerSlim
Mijn motivatie groeide met de maand want ik zag resultaat en kreeg complimentjes. Door de producten van P.S food & lifestyle weet ik zeker dat het haalbaar voor me is om mijn gezonde eetpatroon te behouden. Én… ik ben zeer gemotiveerd en bloedfanatiek door dit mooie resultaat!
Rowann
Helene-52-jaar-uit-Deil-PowerSlim
“Met trots laat ik jullie dan ook mijn foto’s zien, ik voel me veel beter nu, ik zit weer lekker in mijn vel en voel me geweldig!” (Helene, 52 jaar uit Deil). Door het P.S food & lifestyle programma heb ik geleerd gezondere keuzes te maken en natuurlijk ook om eens ‘nee’ te zeggen.
Helene

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Ons Huidinstituut Reuvers PS. food & lifestyle programma

Vetreductie

Wilt u ook snel en veilig afslanken?

Dat kan zónder operatie, zonder naalden of speciaal dieet en bovenal zonder hersteltijd mét de Body-wizard Duo Cryolipolyse behandeling. Met deze revolutionaire cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren en op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Huidinstituut Reuvers helpt u graag bij het verkrijgen van het lichaam dat u verdient!

P.S food & lifestyle

Klanten vertellen...

“Ik merkte dat ik te druk was en daardoor weinig tijd en aandacht voor mezelf had.” (Jenneke, 46 jaar). Het is nu bijna een half jaar later en ik voel me nog steeds super! Ik ga met veel plezier nog elke maand even wegen, dat is ook zo’n goede stok achter de deur. Deze gratis controles zijn een echte meerwaarde, want juist als je op gewicht bent, is het zo fijn als je deze begeleiding nog steeds krijgt.

Jenneke-46-jaar-Kemperveen-PowerSlim Jenneke-46-jaar-Kemperveen-PowerSlim

Succesverhalen...

Jenneke-46-jaar-Kemperveen-PowerSlim

Jenneke

“Ik merkte dat ik te druk was en daardoor weinig tijd en aandacht voor mezelf had.” (Jenneke, 46 jaar). Het is nu bijna een half jaar later en ik voel me nog steeds super! Ik ga met veel plezier nog elke maand even wegen, dat is ook zo’n goede stok achter de deur. Deze gratis controles zijn een echte meerwaarde, want juist als je op gewicht bent, is het zo fijn als je deze begeleiding nog steeds krijgt.

Maud-22-jaar-Rosmalen-PowerSlim

Maud

“Ik heb vaak voor de spiegel staan huilen” (Maud, 22 jaar). Het allerbelangrijkste vind ik dat ik me nu veel beter voel. Daarnaast ben ik zekerder over mezelf. Mijn kledingstijl is dan ook erg veranderd. Ik trek nu aan wat ik leuk vind! Na het bereiken van mijn doel heb ik mezelf getrakteerd op heel veel leuke, nieuwe kleren.

joost-45-Den-Haag-PowerSlim

Joost

“Ik wilde een gezonde levensstijl aanleren, onder professionele begeleiding” (Joost, 45 jaar) Ik voel me met mijn gezonde levensstijl nu zoveel beter. Ik weet het: uiteindelijk heb ik het zelf gedaan, maar zonder P.S food & lifestyle en mijn coach was ik zeker niet zo ver gekomen! Mooie ervaring en op naar een gezonder leven!

Ons laatste nieuws...

Recepten

Beste klant

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn?

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel!

Hartelijke groet,
Brigitte & Henry Reuvers.