Skip to content

Afslanken

Afslanken met PS. food & lifestyle door te eten

Afslanken, lekker gezond eten en toch binnen korte tijd je streefgewicht behalen onder persoonlijke begeleiding van een voedingsdeskundige. Dat is mogelijk bij PS. food & lifestyle voedingscoach Brigitte Reuvers van Huidinstituut Reuvers. Vandaag de dag is afslanken bij velen nog steeds nummer 1 to do.

Afslanken in 3 fasen

Het afslankprogramma bestaat uit 3 fasen. Het is gericht op:

  • afvallen en bereiken van je streefgewicht
  • stabiliseren en leren behouden van het bereikte streefgewicht

Afvallen

Dit is de actieve fase. In deze fase zal je snel afslanken. Doordat koolhydraten uit het menu geweerd worden, komt het lichaam in ketose (fase van vetverbranding). In de eerste fase neem je 5 tot 7 producten van PS. food & lifestyle per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. In deze fase bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. Je blijft in fase 1 totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt.

Bereik je streefgewicht

In deze fase ga je de laatste kilo’s afvallen en bereik je je streefgewicht. Er wordt in beperkte mate meer normale voedingsmiddelen zoals brood en fruit aan het menu toegevoegd.

Voorkomen jojo effect

Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt laat je voedingscoach je nog niet los! Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leer je in deze fase gezond en gevarieerd te eten om je nieuw verkregen gewicht te stabiliseren en te behouden.

“Afslanken, lekker gezond eten en toch binnen korte tijd je streefgewicht behalen?”

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Gewichtsbehoud

Na het volgen van de 3 fasen is je gewicht gestabiliseerd en weet je nu welke producten en hoeveelheden je beter wel en niet kunt eten. Om op je gewenste gewicht te blijven, is het vinden van de juiste balans hierbij van belang. Je kan bij ons onder controle blijven zodat je gemotiveerd blijft en niet terug valt in je oude gewoonten.

 

Huidinstituut Reuvers biedt u gratis coaching en begeleiding bij afslanken met PS. food & lifestyle. Het PS. food & lifestyle afslankprogramma is door diëtisten ontwikkeld en is een bewezen en succesvolle methode om daadwerkelijk af te slanken.

Een mooi figuur, ook op de lange termijn

De producten van PS. food & lifestyle bevatten weinig koolhydraten en veel eiwitten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam snel vet gaat verbranden en dat je spiermassa behouden blijft. Met het behouden van je spiermassa krijg je een mooier silhouet en blijft je stofwisseling op peil. Dit is erg belangrijk om ook op lange termijn op gewicht te blijven en het jojo effect te voorkomen.

Doordat de producten op normale voedingsmiddelen lijken is het dieet gemakkelijk vol te houden.

Huidinstituut Reuvers biedt u gratis coaching en begeleiding bij ons afslankprogramma. Ons afslankprogramma is door diëtisten ontwikkeld en is een bewezen en succesvolle methode om daadwerkelijk af te slanken.

Afslanken met het Huidinstituut Reuvers afslankprogramma

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.