Skip to content

Peeling

Innovatieve peelbehandelingen voor huidverbetering.

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een Peeling kuur te ondergaan.

 

Het assortiment van PCA en DermaQuest is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en specialisten en behoren tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces. Iedere behandeling kan op maat gemaakt worden voor ieder gewenst huidtype of huidprobleem.

Ook hebben wij peelings op basis van fruitzuren dat is de oplossing voor een mooie, gladde en egale huid. Huidinstituut Reuvers te Landgraaf werkt met diverse zuren/fruitzuren peelingen en diverse gradaties van deze zuren op basis van o.a. glycolzuur, citroenzuur, amandelzuur, azalinezuur, melkzuur en salicylzuur. Voor onder andere pigmentvlekken, acne, grove poriën, rimpels etc. Wilt u graag een mooie, gladde en egale huid? Start dan met een (fruitzuur) peeling bij Huidinstituut Reuvers.

Een peeling op basis van fruitzuren werkt in de diepere lagen van de huid waardoor o.a. huidproblemen beter en effectiever kunnen worden aangepakt. Ook in combinatie met microdermabrasie of micro needling kunt u hele mooie resultaten bereiken. Schoonheidssalon & Huidinstituut Reuvers heeft voor iedere huid, huidconditie of huidprobleem een aangepaste peeling.

De peelingen geven geen zichtbare vervelling en hebben een veilige ph-waarde voor je huid waardoor ze uw huid niet beschadigen. Uiteraard hebben wij in onze schoonheidssalon in Landgraaf ook peelingen met een zichtbare vervelling oa. Modified Jessner,TCA en Retinol.

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Welke peeling behandeling is het beste voor mijn huid?

Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben.

 

Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u uw specifieke huidinformatie in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. Peeling behandelingen zijn vaak in kuurverband nodig om het gewenste resultaat te behalen en worden ondersteund door de juiste PCA en DermaQuest producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen. U krijgt hierover een uitgebreid advies van onze PCA en DermaQuest huidspecialisten.

Hoe werkt een Peeling behandeling?

Bij een Peeling wordt een vloeistofoplossing op de huid aangebracht welke de huid stimuleert en het beoogde probleem systematisch verbetert. De uitvoering van de Peeling behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.

Reinigen

Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de Peeling

Peeling

PCA of Nimue huidverbeterende producten

Advies PCA of Nimue producten voor thuisgebruik

Doet een peeling pijn?

Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de Peeling. Dit kan oplopen tot een warme sensatie met licht prikkelen. Om dit te compenseren is het mogelijk dat uw PCA en DermaQuest specialist door middel van een kleine ventilator lucht over uw gezicht verspreidt om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor u te maken.

Wat is de hersteltijd van een Peeling?

De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de Peeling. Direct na de behandeling kan uw huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Zorg dat u de nazorginstructies van uw PCA en DermaQuest specialist nauwkeurig opvolgt.

acne-peeling-voor-na

Beschikbare Peeling behandelingen bij schoonheidssalon Reuvers Landgraaf

Essentials

Een intensieve peelbehandeling om de dagelijkse balans te behouden bij een normale/jonge huid. Ook is deze peeling uitermate geschikt als eenmalige oppepper of om de huid voor te bereiden op een sterkere, resultaatgerichte DermaPeeling.
Peeling mogelijkheden: Primary Pumpkin Resurfacer, MangoBrite Resurfacer.

Vitamine C

Een intensieve peelbehandeling om de huid een boost te geven en een mooie huid te behouden. Vooral de veeleisende en aan de zon blootgestelde huid kan een extra oppepper gebruiken. Geschikt voor ieder huidtype met uitzondering van de gevoelige huid.

DermaClear

Deze behandeling levert hoge concentraties anti-acne werkstoffen die tot de kern van het probleem dringen en onder controle brengen. De behandeling maakt uw huid direct zacht en verfijnt uw poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint u het risico op littekenvorming in de toekomst. Ideaal voor de acne-gevoelige en/of vette, dikkere huidtypen. Peeling mogelijkheden: Pumpkin Resurfacer, Salicylic Acid Peel, Modified Jessner Peel.

Peptide Vitality

Deze huidverzachtende en -verjongende behandeling zorgt voor substantiële resultaten tegen de tekenen van huidveroudering. De werking van deze behandeling stimuleert de huidcellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastineproductie. Fijne lijntjes, een minder stevige huid en schade door zon en omgevingsfactoren worden resultaatgericht aangepakt. Uw huid wordt sterker, gladder en stralender. Peeling mogelijkheden: Power Peptide Resurfacer, Modified Yessner, TCA of Retinol.

Jessner/ TCA

De Jessner/TCA peeling is een behandeling om de huidstructuur te verbeteren en de kleur van de huid te egaliseren. Kleine pigmentvlekjes verdwijnen, poriën worden kleiner en de huid oogt iets strakker doordat de huidfuncties worden geactiveerd. TCA vermindert fijne lijntjes en rimpels. De Jessner/TCA Peeling behandelt de huid diep.

Jessner/ TCA is geschikt voor

De peeling wordt geadviseerd bij huidveroudering, zonschade, acne littekens, grove poriën, of voor het opfrissen van de huid. Jessner is geschikt voor zowel actieve als droge acne. De peeling is alleen geschikt voor lichte huidtypen en niet geschikt voor de mediterrane, Aziatische, donkere en negroïde huidtypen. Bij deze huidtypen is het risico op pigmentvorming te groot.

Maak een afspraak bij Huidinstituut Reuvers als u een huidprobleem heeft, uw conditie van uw huid wilt verbeteren of uw mooie, gezonde huid wilt behouden. U wilt toch ook het beste voor uw huid? Geef uw huid daarom de juiste peeling zonder uw huid te beschadigen.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een dermapeeling behandeling naar Huidinstituut Reuvers. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in huidverbetering en huidverjonging in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken makkelijk bereikbaar.

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.