Skip to content

Microdermabrasie

Microdermabrasie behandelingen

Microdermabrasie behandelingen zijn zeer populair omdat het snel hele mooie resultaten geeft. Microdermabrasie geeft al na één behandeling zichtbaar resultaat. Na een kuur is het resultaat ongekend en heeft u een egale, zachte, stralende en gezonde huid.

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Permanent-make-up-Huidinstituut-Reuvers-Landgraaf1

Wat is microdermabrasie nu eigenlijk

Met microdermabrasie wordt op een geheel doeltreffende wijze de bovenste laag van de huid verwijderd. Bij microdermabrasie wordt gewerkt met aluminiumoxide kristallen. Aluminiumoxide is volkomen veilig voor het lichaam, richt geen schade aan en is na diamant het hardste materiaal ter wereld.

Je zou microdermabrasie ook kunnen omschrijven als “het zandstralen” van de huid en is volkomen veilig en pijnloos. Bij microdermabrasie worden rimpels, pigment- en ouderdomsvlekken en vrijwel alle soorten littekens, zoals bijvoorbeeld acne aanzienlijk verbeterd tot zelfs geheel verwijderd. Microdermabrasie zorgt ervoor dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen. Met dit natuurlijke proces van huidcelgeneratie heeft u na één behandeling al een heel mooi resultaat. Na een kuur is het resultaat ongekend en heeft u een egale, zachte, stralende en gezonde huid.

Microdermabrasie kan worden toegepast op bijna elk huidtype en elke leeftijd.

Schoonheidssalon Reuvers te Landgraaf kent de volgende toepassingen van microdermabrasie

 • Huidverjonging / verfrissing
 • Anti-rimpel
 • Rokers / doffe huid
 • Vette / dikke huid
 • Gerstekorrels / witte pukkels
 • Vermoeide huid
 • Grove poriën
 • Snij (operatie) littekens
 • Acne littekens
 • Brandwonden littekens
 • Pigment en ouderdomsvlekken

Hoe krijg ik het mooiste resultaat en hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen na de microdermabrasie behandeling?

Door de intensieve microdermabrasie behandeling is uw huid goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met een hoog percentages aan werkstoffen te gebruiken voor een optimaal resultaat. Omdat uw huid nu ook iets gevoeliger is geworden voor UV-straling door de intensieve behandeling is het belangrijk een extra bescherming te gebruiken in de vorm van een zonnebrandcrème met een hoge factor (SPF 50+) . Wij adviseren u graag hierover tijdens het intake gesprek.

Waar moet ik op letten na de microdermabrasie behandeling?

Zorg ervoor dat u minimaal 3 weken vooraf en na de microdermabrasie hebandeling niet in de felle zon en/of zonnebank gaat. Vermijdt minimaal 2 weken sauna na de behandeling. Daarnaast is het beter om de eerste 2 weken na de behandeling niet te gaan zwemmen. Vermijdt intensief sportgedrag, de eerste dagen. Bovendien is het aan te bevelen 2 dagen geen make-up (foundation) te gebruiken na de behandeling, is dit niet mogelijk door bijvoorbeeld werkomstandigheden kunt u wel uiteraard op een veilige manier Lycogel gebruiken. Lycogel is de enige echt ademende foundation ter wereld, die de huid op cellulair niveau met zuurstof verrijkt, waardoor cosmetica en huidverzorgingtechnologie in één product worden gecombineerd.

Huidinstituut Reuvers als microdermabrasie specialist

Huidinstituut Reuvers is gespecialiseerd in medische microdermabrasie en biedt een compleet programma aan medische microdermabrasie behandelingen voor bijna ieder huidtype. Wij gaan nog net een stapje verder dan de gewone microdermabrasie behandelingen, wij gaan voor het uiterste resultaat!

Vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar

Microdermabrasie behandelingen voor acne wordt veelal vergoed. Vraag uw ziektekostenverzekeraar hiernaar.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u mooie huid te geven. U komt toch ook voor een microdermabrasie behandelingen naar Huidinstituut Reuvers.

Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken makkelijk bereikbaar.

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.