Skip to content

Acne behandeling

Last van acne? De acne behandeling lost het probleem op!

Heeft u last van acne en wilt u heel graag uw acne huidprobleem oplossen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Laat uw huid u niet in de weg zitten
  • Stop de aanvallen!
  • Voel u zelfverzekerd en mooi!
Pukkels

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Huidinstituutreuversacne

Waarom een acne behandeling?

Bij een acne behandeling van actieve acne is het belangrijk om de follikel zo snel mogelijk te reinigen en schoon te houden. Wij gebruiken glycolzuur, salicylzuur, melkzuur en vitamine A dat staat bekend om de goede resultaten bij acne. Bij onze acne behandeling hebben wij gekozen voor het behandelen met alleen maar de beste producten, waarvan wij vinden dat deze het beste werken bij acne.

Acne behandeling d.m.v een peeling

U heeft last van acne of een onzuivere huid met verstoppingen en u wilt dit graag verminderen.

Wat kan Schoonheidssalon / Huidinstituut Reuvers hierin voor u betekenen?

Met een peeling op basis van glycolzuur en salicylzuur zullen acne en verstoppingen verminderen. Glycolzuur zorgt ervoor dat de dode huidcellen verwijdert worden waardoor er minder kans is op verstoppingen doordat de dode huidcellen zich ophopen. Salicylzuur lost het talg op waardoor minder verstoppingen en ontstekingen ontstaan. De peeling onderdrukt de talproductie en heeft een anti microbiële werking.

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Wat kunt u verwachten van de acne peeling?

De acne peeling verbetert de huidconditie en zorgt voor snellere en krachtigere resultaten van de thuisproducten. De peeling verwijdert abnormale verhoorning van de huid, zuivert de poriën en vermindert verstoppingen. De acne peeling is een stukje intensiever dan de glycol peeling en in de meeste gevallen zullen we eerst starten met de glycol peeling om de huid te laten wennen.

Wat kunt u zelf thuis doen om het beste resultaat te krijgen na de acne behandeling?

Bij acne is het belangrijk dat de huid goed schoon gehouden wordt zodat er geen verstoppingen ontstaan. Naast de acne behandeling en eventueel een peeling adviseren wij u om thuis ook de acne producten te gebruiken voor het beste resultaat. Deze producten bevatten o.a. glycolzuur, salicylzuur en vitamine A.

Wat is belangrijk bij het behandelen van acne?

Bij acne behandelingen, peelingen en producten is het belangrijk dat de producten niet te agressief of juist te mild zijn. Agressieve producten werken in het begin vaak goed maar na enkele maanden kunnen zij daardoor weer acne stimuleren. Te milde producten werken helaas onvoldoende. Het is belangrijk om een juiste balans te vinden en daarom werkt Huidinstituut Reuvers met de beste acne producten.

Behandel methode (rest) acne oftewel acne littekens

Acne-littekens en vlekken kunnen bij elke vorm van acne ontstaan, maar zij worden vooral bij de ernstige vormen zoals acne conglobata gezien. Typische acne littekens zijn diepe putjes die vooral op de wangen door veel personen met een acne verleden cosmetisch storend gevonden worden. Littekens kunnen veelal voorkomen worden door acne op de juiste manier te laten behandelen door een huidspecialist. Hieronder vind u de behandel methodes die wij bij Schoonheidssalon en Huidinstituut Reuvers te Landgraaf voor (rest) acne oftewel acne littekens aanbieden.

Hoeveel acne behandelingen heb ik nodig?

De hoeveelheid acne behandelingen is afhankelijk is afhankelijk van de ernst van acne. Bij een milde acne zal een maandelijkse bezoek aan ons Huidinstituut voldoende zijn. Wanneer u last heeft van actieve acne oftewel ontstekingen, zullen de acne behandelingen in het begin hoger liggen namelijk iedere 2 weken. De frequentie van de acne behandelingen nemen af naarmate de weerstand en conditie van de huid verbeteren.

Resultaat acne behandeling

Reeds na de eerste acne behandeling kan uw huid er mooier en rustiger uitzien. We streven ernaar om samen met u een zo mooi mogelijk, zichtbaar en blijvend resultaat te behalen, dit is alleen mogelijk door samenwerking van beide kanten. Acne verdwijnt niet van de ene op de andere dag, er is dus vaak geduld nodig voor een mooi resultaat te behalen. Met alleen acne behandelingen komt u er vaak helaas niet; het is daarom van belang om ondersteunende huidverbeteringsproducten van Dermaquest Skin Therapy voor thuisgebruik te gebruiken, voor een mooi en blijvend resultaat. Wanneer u geregeld komt voor de acne behandelingen en u gedisciplineerd 2x daags uw huidverbeteringsproducten gebruikt, zult u zien dat uw huid er op voorruit gaat en dat uw huid er mooier en gladder uitgaat zien, daar gaan wij uiteraard voor.

Vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar

De kosten van onze acne behandeling wordt doorgaans vergoed. Vraag uw ziektekostenverzekeraar hiernaar.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een acne behandeling naar Huidinstituut Reuvers.

Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken makkelijk bereikbaar.

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.