Skip to content

Brazilian Wax

Huidinstituut Reuvers Landgraaf is het eerste gecertificeerde adres in de regio voor Brazilian Wax, welke bij ons alléén wordt toegepast bij dames. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten, die professioneel en resultaatgericht te werk gaan. Eenmaal een Brazilian wax ondergaan en u wilt niets anders meer! Velen gingen u reeds voor….

Brazilian Wax is een andere benaming voor het harsen van alle haartjes rondom de vagina, op de schaamheuvel, rondom de anus en bilspleet.

Na een Brazilian Wax hoeft u dus niet meer bang te zijn dat er haartjes onder uw slip of string vandaan komen. Daarnaast geeft waxen nauwelijks problemen met ingegroeide haartjes, voorkomt het andere irritaties en geeft het géén branderig gevoel zoals dat veelal het geval is na bijvoorbeeld scheren.

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

De behandeling die schoonheidssalon Reuvers Landgraaf toepast

Een complete Brazilian Wax duurt ca. 45 minuten; afhankelijk van het haartype en de haardichtheid. De lengte van de haartjes om goed te kunnen waxen dient te zitten tussen 0,4 cm en 1,5 cm. Dit betekend ongeveer 1,5 tot 2 weken laten groeien, dit is ook weer afhankelijk van het type haar.

De eerste stap in de brazilian wax behandeling is de huid en de haren te desinfecteren om de huid te ontsmetten en te beschermen tegen eventuele irritaties, hierna wordt er een lotion aangebracht die de haren rechtop zet waardoor het harsen van de haren makkelijker wordt. Voorts wordt er poeder gebruikt die de huid verzacht en voorbereidt op de brazilian wax behandeling met speciale wax, zodat de wax niet aan de huid kan blijven plakken.

Na het waxen wordt een speciale reinigingslotion gebruikt om de eventuele waxrestjes te verwijderen, deze lotion sluit tevens de poriën. Als laatste stap in de brazilian wax behandeling wordt een Aloë Vera gel of groene thee lotion gebruikt om de huid te kalmeren en roodheid tegen te gaan. Aan het eind van de waxbehandeling heeft u niet alleen een verzorgde huid maar ook een super zachte huid.

Door de uitermate professionele wijze waarop de Brazilian Wax bij Huidinstituut Reuvers wordt toegepast is deze vele malen pijnlozer dan u denkt. Er wordt uitsluitend gewerkt met de originele Braziliaanse Wax.

De voordelen van een Brazilian Wax

• Schoon, glad en hygiënisch
• Géén gedoe met scheermesjes
• Gedurende 1, 2 à 3, soms 4 weken zorgeloos op vakantie
• Géén branderig gevoel zoals bij scheren of epileren
• Vele malen goedkoper dan ontharen met een I.P.L of laser behandeling
• Vermindert problemen met ingegroeide haren
• Is toe te passen bij alle haartypen en -kleuren

Een Brazilian Wax van Huidinstituut Reuvers te Landgraaf; 
Professioneel, snel en tegen een zeer goede prijs.

Waar u op moet letten de eerste 24 uur na de behandeling van een Brazilian Wax

• Neem geen heet bad of hete douche
• Ga niet in de zon of onder de zonnebank liggen
• Ga niet naar de sauna
• Vermijdt chloorwater of zoutwater
• Draag geen strakke of niet ademende kleding
• Niet intensief sporten of trainen
• Gebruik geen geparfumeerde producten op de huid zoals bijvoorbeeld een bodylotion
• Gebruik geen producten waarin zuren zitten (AHA’S)
• Niet scrubben binnen 3 dagen na het harsen omdat uw huid dan nog gevoelig kan zijn.

 

Na 3 dagen kunt u als u aanleg heeft voor ingroeiende haren de huid regelmatig mild scrubben. Ook is er een lotion die ingegroeide haren voorkomt. Deze producten zijn indien gewenst in ons intituut te koop. Het is niet aan te raden om rondom uw menstruatiecyclus een brazilian wax uit te laten voeren, dit i.v.m. de extra gevoeligheid die hierbij komt kijken, indien het niet anders kan helpt het vaak om een paracetamol vantevoren in te nemen. Scheer uw haar nooit tussen de wax afspraken door, dit verstoort namelijk de ontharingscyclus.

Bij Huidinstituut Reuvers te Landgraaf staat Hygiëne voorop! Alle gebruikte artikelen worden slechts eenmalig gebruikt en meteen weggegooid na iedere behandeling. Wij voeren de behandeling altijd met handschoenen uit en bij iedere klant worden er schone handdoeken gebruikt.

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.