Skip to content

Nimue gezichtbehandelingen

Professionele Nimue behandelingen

Een blijvende trend is een duurzame, jonge en stralende huid. Nimue SkinTechnology blinkt uit als het gaat om anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging.

 

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Bewezen resultaten in huidverbetering

Natuurlijk willen we allemaal een egale, jonge en stralende huid. Een met een fijne structuur, een gezonde kleur en goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Nimue Skin Technologie heeft alles in zich om dat voor elkaar te krijgen. En dat met een blijvend resultaat.

De focus van deze nieuwe generatie cosmetica zijn behandelingen en peelings die het vermogen van de huid stimuleren en beïnvloeden om de huidconditie te verbeteren. De behandelfilosofie richt zich met actieve ingrediënten op huidverjonging, huidverbetering, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

Wij de huidspecialisten van Huidinstituut Reuvers bieden een scala aan Nimue behandelingen en producten om jouw huid in topconditie te krijgen en te behouden. Ervaar zelf het resultaat en overleg met de Nimue huidspecialist welke behandelingen en producten het beste zijn voor uw huid.

”Feel the difference from the start. See the difference with visible results.”

De producten, behandelingen en peelings van Nimue zijn gericht op huidverjonging, huidverbetering huidherstel, antioxidatie en zonbescherming en doen een beroep op het zelfherstellend vermogen van de huid. Daarbij voortdurend innoverend en gebruikmakend van een eigentijds huidclassificatieconcept, waarbij de huid is onderverdeeld in: een beschadigde huid door externe facturen, een huid met pigmentvlekken, een onzuivere probleemhuid en een gevoelige huid.

Om de veeleisende markt tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend.

Bij Nimue werken we zowel in de behandelingen als de thuisproducten volgens een stappen plan.
Nimue gezichtbehandelingen

4 FASES

Basics- Basis producten

Actives- Active Lotion/Gel

Professionele instituutbehandelingen uit het Nimue programma

Het onderhoud en support programma

Maintenance (onderhoud)

Bent u benieuwd wat wij voor uw huid kunnen betekenen met de producten en behandelingen van Nimue?

Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een behandeling speciaal geschikt voor uw huidtype!

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een Nimue Skin Technology behandeling naar Huidinstituut Reuvers. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken.

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.