Skip to content

Cryolipolyse

Cryolipolyse behandeling voor vetreductie

BODY WIZARD DUO
Afvallen op een pijnloze, veilige en tevens snelle manier zonder naalden, zonder speciaal dieet, operatie of hersteltijd? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk dankzij de Body-wizard cryolipolyse behandeling. Een cryolipolyse behandeling, oftewel een Freeze sculpting behandeling is een innovatieve techniek om vet te verliezen. De vetcellen worden bevroren waardoor het lichaam zelf deze cellen op een natuurlijke wijze afvoert. Zo raak je snel en makkelijk vet kwijt op die lastige plekken. En dat zonder medische ingreep!

 

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Anna over haar IPL ontharen behandeling

Heeft u last van

• Ik eet gezond en sport regelmatig maar wil net wat extra hulp?
• Ik ben geen type om te sporten en te diëten?
• Ik voel me wat onzeker in bikini of badpak?
• Mijn kleding zit plaatselijk net iets te strak?
• Ik ben net bevallen?
• Ik zit in de overgang en merk dat ik wat dikker begin te worden?
• Ik ben afgevallen maar de laatste vetrolletjes willen er maar niet af?
• Ik heb wat vet teveel bij mijn onderkin, billen, bovenarmen, buik, heupen, taille of bovenbenen?
Heeft u 1 of meerdere van bovenstaande vragen met JA beantwoord? Lees dan snel verder.

Cryolipolyse behandeling bij Huidinstituut Reuvers

“keep the love – Lose the handles”

Start nu met jouw persoonlijke bodyplan bij Huidinstituut Reuvers, zodat je er binnen enkele weken al slanker uitziet. Wij werken met de kwalitatieve Body-wizard duo cryolipolyse apparatuur, wij kunnen met deze duo 4 probleemzones tegelijk aanpakken. Dit is de meest effectieve en innovatieve technologie op het gebied van het bevriezen van vetcellen!

Probleemzones aanpakken

Cryolipolyse wordt met name ingezet om vetcellen te bevriezen in de volgende probleemzones:

• Buik
• Love handles
• Banana roll (bovenbeen-bil overgang)
• Binnenzijde bovenbenen
• Onderkin (kaaklijn)
De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor de fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Nieuw

Weg met die onderkin, hallo strakke kaaklijn.
We hebben een nieuwe cryolipolyse behandeling, speciaal voor een strakkere kaaklijn en onderkin. Na 2 à 3 behandelingen heb je vaak al een schitterend resultaat!

Wilt u ook uw vetcellen bevriezen om af te vallen? Snel en veilig afslanken? Vetreductie?

Dat kan zónder operatie, zonder naalden of speciaal dieet mét de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling.

Wat is cryolipolyse en hoe werkt het?

De Body-wizard Duo van MedCos Skinsolutions is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen (eenvoudig en snel zonder naalden, operatie of hersteltijd) voor de reductie van vetcellen. De Body-wizard Duo maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen cryolipolyse technologie om vetlagen in probleemzones selectief te verminderen. Met de unieke Body-wizard Duo met Peltier-koeling is het nu eindelijk mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen met een behandeling van circa 45 min.  per zone/plaatsing.
Na wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een vetcel niet tegen kou kan. Tijdens de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling worden de vetcellen gekristalliseerd (plaatselijk bevroren). Deze worden vervolgens op een natuurlijke en gecontroleerde wijze door het lichaam afgevoerd.
Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator. Deze tast het omliggende huidweefsel niet aan. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en wordt de vetlaag geleidelijk dunner gemaakt. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Aan het begin van de behandeling plaatsen wij een gelpad op het te behandelen gebied, om de huid te beschermen tijdens de behandeling. Hierna wordt de huid en vetcellen vacuüm gezogen tussen twee koelplaten die zich in de behandelkop bevinden. Tijdens de behandeling kan men een trekkend en knijpend gevoel ervaren.
De huid wordt eerst verwarmt tot 40 graden Celsius in 3 minuten. Meteen na die 3 minuten wordt de huid gekoeld naar -8 graden Celsius gedurende 45 minuten. Op het moment dat de vetlaag eerst wordt verwarmd, wordt deze laag sponsig en kan er meer bereik worden gehaald in de laag waar de vetcellen vernietigd moeten worden. De eerste paar minuten kunt u tintelingen voelen, wat veroorzaakt wordt door de kou. Dit verdwijnt meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling en gaat over zodra de zone gevoelloos wordt door de kou. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of gewoon even heerlijk ontspannen, me time voor jezelf. In slechts 45 min. kunnen tot maximaal 4 plaatsingen/lichaamslocaties tegelijk behandeld worden.

Hoeveel Cryolipolyse behandelingen zijn nodig en wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.
De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Geen hersteltijd bij Cryolipolyse

Sommige klanten ervaren roodheid, lichte bloeduitstortingen, tintelingen of een gevoelloosheid in het behandelde gebied, maar dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen. Na de behandeling kan men gewoon weer doorgaan met de dagelijkse activiteiten.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling voor vetreductie is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Alle voordelen van cryolipolyse op een rij

De Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling voor vetreductie is een unieke behandeling met betoverende resultaten.
• Met wetenschappelijke studies en bewezen resultaten
• Veilig voor de gezondheid en medisch verantwoord
• Zonder risico’s
• Zonder operatieve ingreep en naalden
• Zonder apart dieet
• Geen herstelperiode nodig
• Max. 3 behandelingen nodig voor een fantastisch zichtbaar resultaat
• Ontspannen en pijnloze behandelingen
• Waarbij je ook jouw gezondheid gaat verbeteren
• Direct en blijvend resultaat

Cosbeau slimming serum

Na de cryolipolyse behandeling brengen wij een verstevigend en vetafdrijvend serum aan op de behandelde zone. Dit serum masseren wij middels een deep tissue massagetechniek in de huid. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient u dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis te gebruiken. Het Cosbeau slimming serum kan u tevens aanbrengen op niet behandelde zones en is geschikt voor het gehele lichaam.

De bewezen actieve grondstoffen in het Cosbeau slimming serum:

• Hibiscus esculentus extract; voor een versteviging van de huid
• Spirulina ; verstevigt en herstructureerd de huid
• Cafeïne en carnitine; stimuleert de vetafbraak
• Soja; Remt de vorming van nieuwe adipocyten (dat zijn cellen die verantwoordelijk zijn voor de vetopslag), bevordert de vetafbraak en verbetert de sterkte, stevigheid en gladheid van de huid
• Citrus auranthium amara fruit extract; hydrateert en heeft een gladmakende werking op de huid
• Hyaluronzuur; vermindert de rimpelvorming van de huid.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens de intake zullen vragen aanbod komen over uw algehele conditie en gezondheid, alsmede de geschiedenis van uw huid. Uw huid wordt zorgvuldig geanalyseerd en u verteld ons uw wensen en verwachtingen. Hierna informeren wij u over de mogelijke behandelingen en productgebruik. We zullen uitgebreid met u bespreken wat de mogelijkheden zijn en of wij aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Onze service richt zich niet alleen op de zorg voor en tijdens de behandeling maar ook daarna. U krijgt een uitgebreid verzorgingsadvies mee naar huis en uw huidspecialist staat altijd voor u klaar, mochten er nog vragen zijn.

Wij verwelkomen u graag in ons instituut. U komt toch ook voor een cryolipolyse behandeling naar Huidinstituut Reuvers te Landgraaf.

Huidinstituut Reuvers is al meer dan 15 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken zijn wij makkelijk bereikbaar.

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.