Skip to content

DP Dermaceuticals

Onze DP Dermaceuticals maken het verschil

De ontwikkeling van de DP Dermaceuticals™ producten reflecteert onze betrokkenheid bij het verbeteren van de huid. De DP Dermaceutical producten zijn ontwikkelt over meerdere decennia in samenwerking met leidende dermatologen, doctoren en artsen van over de hele wereld. Op deze manier hebben onze experts en ontwikkelaars echte affiniteit met de huid kunnen creëren.

Het gepatenteerde HylaFuse Complex verbetert de aanmaak van de biologische actieve molecuul. Deze ongekende vorm van Hyaluronzuur activeert een proces waarbij de huid optimaal gehydrateerd zal blijven.

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Gemaakt voor professionals en voor thuisgebruik DP Dermaceuticals

De DP Dermaceuticals presteren altijd. Resultaten die verder gaan dan alleen het huidoppervlak.

Hyaluron is essentieel voor de huid en is aanwezig in alle drie lagen van de huid. Het is een moleculaire bouwsteen die werkt als verbinder voor het weefsel en die de huid gehydrateerd houdt. Naarmate de huid verouderd zal de natuurlijke hoeveelheid van hyaluronzuur af gaan nemen.

Veel gezichtscrèmes claimen dat ze de natuurlijke toevoer van hyaluronzuur verhogen door het simpelweg alleen aan te brengen. Dit lijkt misschien mooi, helaas is het HA molecuul van hyaluronzuur in 99% van de producten te groot om echt te kunnen doordringen in de huid.

Hylafuse™ Complex breekt door de traditionele huid barrières zoals geen andere vorm van Hyaluronzuur. De gepatenteerde formule bestaat uit 3 verschillende hyaluron moleculen en elke formule heeft daarbij zijn eigen functie en grootte (kDa).

Moleculen en hun grootte

De DP Dermaceuticals onderscheiden zich van vele andere serums en producten door hun onvoorstelbaar kleine molecuulgrootte uitgedrukt in kDa. Hierdoor kunnen de DP Dermaceuticals optimaal door de huid opgenomen worden. Er zijn verschillende groottes van moleculen in de verschillende DP Dermaceuticals producten die ieder een specifieke functie hebben.

Het grotere molecuul welke een ‘onbeperkt’ moleculairgewicht kan vasthouden kan de huid niet binnendringen en is speciaal ontwikkeld om op de huidoppervlakte te blijven en om te dienen als bescherming.

Het normale molecuul zorgt voor langere opname van vocht in de huid door de bovenste huidlagen.

Het kleinste molecule in het HylaFuse™ Complex bevat biologische actieve ingrediënten die de huid wel kunnen binnendringen om zo de beste resultaten te behalen.

Dp Dermaceuticals™ zijn de enige huidverbeteringsproducten speciaal ontwikkeld voor microneedling behandelingen. U wilt toch ook het maximale uit uw huid halen.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor DP Dermaceuticals naar Huidinstituut Reuvers. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken.

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.