Skip to content

Huidverjonging laserbehandeling

Laat uw huid weer stralen. Wilt u ook dat uw huid er gezonder, strakker en egaler uit gaat zien dat kan met onze huidverjonging laserbehandeling. Door middel van een doeltreffende en veilige laserbehandeling met onze Spectra Picotech laser worden fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping in het gezicht en of decolleté aanzienlijk verminderd. Ook kunnen pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, en andere huid onvolkomenheden worden aangepakt met onze Spectra Picotech laser. Heeft u last van ouderdomsvlekken op uw handen ook dit kan met onze huidverjonging laserbehandeling worden verholpen.

Dat uw huid er ouder en valer uitziet dan uw leeftijd doet vermoeden kan Huidverjonging laserbehandeling verschillende oorzaken hebben

Genetisch bepaald

Roken

Stress

Blootstelling aan de zon

Ouder worden

Slechte voeding

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Droge-huid-HuidinstituutReuvers

Huidverjonging door laserbehandeling

Een huidverjonging laserbehandeling kan huidonvolkomenheden en klachten die veroorzaakt worden door huidveroudering efficiënt, veilig en pijnloos verhelpen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor een optimaal resultaat is ook afhankelijk van de huidconditie maar ligt meestal tussen de 2-6 behandelingen.

Een huidverjonging laserbehandeling stimuleert de aanmaak van collageen. De Picotech laser vernieuwd zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid. Collageen zorgt ervoor dat de de huid weer volume en elasticiteit krijgt, u krijgt weer een mooie jongere en fris uitziende huid. Na de behandeling is de huid lichtrood en de huid kan ook iets gezwollen zijn. Na enkele uren trekt dit echter weer weg. Bescherm uw huid altijd goed met een hoge Spf tegen schadelijke uv-stralen om complicaties als pigment reacties te voorkomen.

Nabehandeling

Voor het beste resultaat adviseren wij het gebruik van een goede zonbescherming Spf 30 raden wij hierbij aan. Na de huidverjonging laserbehandeling kunt u de huid verzorgen met een zacht herstellend serum. Wij adviseren u hierover graag.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een huidverjonging Laserbehandeling naar Huidinstituut Reuvers. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken.

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.