Skip to content

Behandelingen

Behandelingen bij Huidinstituut Reuvers

Huidinstituut Reuvers te Landgraaf is uw huidcoach & beautyspecialist op het gebied van professional skin, body & footcare. Wij hebben alles onder een dak of het nu gaat om huidverzorging, afslanken, huidverbetering of even een heerlijke ontspanning, wij zijn er voor iedereen man, vrouw, jong en oud. Bij onze huidspecialisten, schoonheidsspecialisten, pedicures, voedingscoaches & visagisten kunt u altijd terecht voor een deskundig advies. Wij hebben een breed aanbod in laserbehandelingen, huidverbeteringsbehandelingen, acne, anti-aging behandelingen, huidverjongingsbehandelingen, schoonheidsbehandelingen, pedicurebehandelingen, Cryolipolyse oftewel plaatselijk vet verbranden. Ook voor overbodig haar kunt u bij ons terecht d.m.v waxen en harsen maar ook elektrisch ontharen behoord tot een van onze specialisaties.

 

Door ons unieke aanbod in huidverzorgingsproducten, huidverbeteringsproducten en behandelingen bieden wij u het maximum aan resultaat, hierbij letten wij op kwaliteit, persoonlijke aandacht en details.

Huidinstituut Reuvers is al meer dan 12,5 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken zijn wij makkelijk bereikbaar.

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Meer over onze behandelingen

U kunt bij ons terecht voor o.a. cosmetische en medisch pedicure behandelingen, acnebehandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, laserbehandelingen, kalknagelbehandelingen, tattoo laserbehandelingen, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, ooglift zonder snijden behandelingen, Plasma Prolift behandelingen, hars en wax behandelingen, en persoonlijke begeleiding bij afslanken d.m.v. PS. food & lifestyle en Cryolipolyse.

Behandelingen

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Beste klant

Wij zijn blij dat Huidinstituut Reuvers open mag blijven gedurende deze lockdown.

Waarom mogen wij open blijven?

De werkzaamheden die Brigitte en Henry Reuvers uitvoeren vallen onder de Wkkgz oftwel de wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg en daarmee zijn de medisch pedicure en de huidspecialiste met accreditatie medische contactberoepen en mogen wij behandelingen uitvoeren.

U kunt uw afspraak via mail of telefoon maken.

Tot snel allemaal!

Lieve groet,
Brigitte en Henry Reuvers.