Skip to content

PS. food & lifestyle succes verhalen

Cliënt ervaringen over PS. food & lifestyle

Jenneke

“Ik merkte dat ik te druk was en daardoor weinig tijd en aandacht voor mezelf had.” (Jenneke, 46 jaar). Het is nu bijna een half jaar later en ik voel me nog steeds super! Ik ga met veel plezier nog elke maand even wegen, dat is ook zo’n goede stok achter de deur. Deze gratis controles zijn een echte meerwaarde, want juist als je op gewicht bent, is het zo fijn als je deze begeleiding nog steeds krijgt.

Maud

“Ik heb vaak voor de spiegel staan huilen” (Maud, 22 jaar). Het allerbelangrijkste vind ik dat ik me nu veel beter voel. Daarnaast ben ik zekerder over mezelf. Mijn kledingstijl is dan ook erg veranderd. Ik trek nu aan wat ik leuk vind! Na het bereiken van mijn doel heb ik mezelf getrakteerd op heel veel leuke, nieuwe kleren.

Rowann

“Ik denk dat iedereen dit kan bereiken! Samen met PS. food & lifestyle en een dosis zelfdiscipline” (Rowann)
Mijn motivatie groeide met de maand want ik zag resultaat en kreeg complimentjes. Door de producten van PS. food & lifestyle weet ik zeker dat het haalbaar voor me is om mijn gezonde eetpatroon te behouden. Én… ik ben zeer gemotiveerd en bloedfanatiek door dit mooie resultaat!

Joost

“Ik wilde een gezonde levensstijl aanleren, onder professionele begeleiding” (Joost, 45 jaar)
Ik voel me met mijn gezonde levensstijl nu zoveel beter. Ik weet het: uiteindelijk heb ik het zelf gedaan, maar zonder PS. food & lifestyle en mijn coach was ik zeker niet zo ver gekomen! Mooie ervaring en op naar een gezonder leven!

Anja

“Het ging zo makkelijk!” (Anja, 44 jaar)”Met plezier ging ik wekelijks naar de afspraak met mijn coach. Door haar enorme steun, tips en motiverende gesprekken ben ik erin geslaagd om mijn doel te bereiken. Zonder haar was het me niet gelukt!

Helene

“Met trots laat ik jullie dan ook mijn foto’s zien, ik voel me veel beter nu, ik zit weer lekker in mijn vel en voel me geweldig!” (Helene, 52 jaar uit Deil). Door het PS. food & lifestyle programma heb ik geleerd gezondere keuzes te maken en natuurlijk ook om eens ‘nee’ te zeggen.

Beste klant

Wij zijn blij dat Huidinstituut Reuvers open mag blijven gedurende deze lockdown.

Waarom mogen wij open blijven?

De werkzaamheden die Brigitte en Henry Reuvers uitvoeren vallen onder de Wkkgz oftwel de wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg en daarmee zijn de medisch pedicure en de huidspecialiste met accreditatie medische contactberoepen en mogen wij behandelingen uitvoeren.

U kunt uw afspraak via mail of telefoon maken.

Tot snel allemaal!

Lieve groet,
Brigitte en Henry Reuvers.