Skip to content

PS. food & lifestyle succes verhalen

Cliënt ervaringen over PS. food & lifestyle

Jenneke

“Ik merkte dat ik te druk was en daardoor weinig tijd en aandacht voor mezelf had.” (Jenneke, 46 jaar). Het is nu bijna een half jaar later en ik voel me nog steeds super! Ik ga met veel plezier nog elke maand even wegen, dat is ook zo’n goede stok achter de deur. Deze gratis controles zijn een echte meerwaarde, want juist als je op gewicht bent, is het zo fijn als je deze begeleiding nog steeds krijgt.

Maud

“Ik heb vaak voor de spiegel staan huilen” (Maud, 22 jaar). Het allerbelangrijkste vind ik dat ik me nu veel beter voel. Daarnaast ben ik zekerder over mezelf. Mijn kledingstijl is dan ook erg veranderd. Ik trek nu aan wat ik leuk vind! Na het bereiken van mijn doel heb ik mezelf getrakteerd op heel veel leuke, nieuwe kleren.

Rowann

“Ik denk dat iedereen dit kan bereiken! Samen met PS. food & lifestyle en een dosis zelfdiscipline” (Rowann)
Mijn motivatie groeide met de maand want ik zag resultaat en kreeg complimentjes. Door de producten van PS. food & lifestyle weet ik zeker dat het haalbaar voor me is om mijn gezonde eetpatroon te behouden. Én… ik ben zeer gemotiveerd en bloedfanatiek door dit mooie resultaat!

Joost

“Ik wilde een gezonde levensstijl aanleren, onder professionele begeleiding” (Joost, 45 jaar)
Ik voel me met mijn gezonde levensstijl nu zoveel beter. Ik weet het: uiteindelijk heb ik het zelf gedaan, maar zonder PS. food & lifestyle en mijn coach was ik zeker niet zo ver gekomen! Mooie ervaring en op naar een gezonder leven!

Anja

“Het ging zo makkelijk!” (Anja, 44 jaar)”Met plezier ging ik wekelijks naar de afspraak met mijn coach. Door haar enorme steun, tips en motiverende gesprekken ben ik erin geslaagd om mijn doel te bereiken. Zonder haar was het me niet gelukt!

Helene

“Met trots laat ik jullie dan ook mijn foto’s zien, ik voel me veel beter nu, ik zit weer lekker in mijn vel en voel me geweldig!” (Helene, 52 jaar uit Deil). Door het PS. food & lifestyle programma heb ik geleerd gezondere keuzes te maken en natuurlijk ook om eens ‘nee’ te zeggen.

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.