Skip to content

Ps. food & lifestyle

Wat is PS. food & lifestyle?

Het PS. food & lifestyle afslankprogramma is een wetenschappelijk bewezen afslankmethode, ontwikkeld door diëtisten. PS. food & lifestyle is geen dieet, maar een koolhydraatarme leefstijl op basis van volwaardige eiwitrijke voeding. Het is een leefstijl waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders gaat eten.

De speciale samenstelling van de PS. food & lifestyle producten zorgt ervoor dat het lichaam zijn reserve brandstof, de vetreserves, gaat verbranden en dat de spiermassa behouden blijft. Met het behouden van uw spiermassa krijgt u een mooier silhouet en blijft uw stofwisseling op peil. Dit is erg belangrijk om ook op langere termijn op gewicht te blijven.

Gecertificeerde voedingscoaches begeleiden u om uw streefgewicht te bereiken, maar leren u ook hoe u dit gewicht kunt behouden.

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Hoe werkt het P.S food & lifestyle afslankprogramma?

In tegenstelling tot de meeste crashdiëten, gaat u bij P.S food & lifestyle  juist eten om af te vallen. Het programma is opgedeeld in drie fases.

In elke fase heeft u 5-7 eetmomenten per dag en mag u dus om de 2,5 uur iets eten. Tijdens deze eetmomenten vervangt u gangbare voedingsmiddelen door P.S food & lifestyle producten, waarbij u uw lunch en diner aanvult met groenten en/of vlees of vis. U kunt dus gewoon gezellig mee aan tafel ’s avonds

Per dag eet u drie hoofdmaaltijden en twee tot drie tussendoortjes. U leert dus vanaf dag één regelmatig te eten.

3 FASES

De strikte fase

Doordat er nu weinig of beperkt koolhydraten en suikers in de maaltijden voorkomen, zal uw lichaam overschakelen op vetverbranding (ketose) om zo de benodigde energie te verkrijgen. Hierdoor zult u in deze fase snel gewicht verliezen. In deze fase zult u het grootste gedeelte van uw overtollige kilo’s verliezen, namelijk 80%.

De overgangsfase

In deze fase, gaat u geleidelijk weer meer koolhydraten eten door het toevoegen van fruit en brood. U zult uw laatste overtollige kilo’s kwijtraken en uw streefgewicht bereiken.

De stabilisatie fase

Ook in deze fase wordt u nog steeds begeleidt door ons als voedingscoach. Op gewicht blijven is namelijk de grootste uitdaging bij het afslanken. U leert hoe u de juiste keuzes kunt maken en welke hoeveelheden voor u geschikt zijn om in balans te blijven. In deze fase gebruikt u alleen nog de tussendoortjes van PS. food & lifestyle en worden aardappelen, rijst en pasta weer aan het menu toegevoegd.

Starten met PS. food & lifestyle

Na een persoonlijk intakegesprek, start u met een 7-daags starterspakket met daarin 42 verschillende producten in diverse smaken. Zo kunt u kennis maken met de producten en ervaren welke producten u het lekkerst vindt. Na deze 7 dagen kunt u zelf uw wekelijkse menu samenstellen met de producten die u lekker vindt. Tevens ontvangt u het boek “koolhydraatarm genieten”. Hierin vindt u handige recepten.

U kunt kiezen uit 140 verschillende producten

PS. food & lifestyle producten zijn van hoge kwaliteit en bevatten extra mineralen en voedingsvezels, welke onmisbaar zijn tijdens het afslankproces. Ook worden de PS. food & lifestyle producten niet gezoet met suiker of aspartaam, maar o.a. met de zoetstof Stevia. Deze is 100% natuurlijk en levert 0 calorieën.

Wanneer kunt u niet deelnemen aan het PS. food & lifestyle afslankprogramma

 • Chronische nier- en leverinsufficiëntie
 • Recent hartinfarct korter dan 6 maanden geleden, hartritmestoornissen of hartinsufficiëntie
 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Kanker

 

 • Koemelkeiwit allergie
 • Soja allergie
 • Coeliakie (glutenintolerantie)
 • Diabetisch type 1 en 2

Persoonlijke begeleiding

Voor mensen met overgewicht is het vaak een hele grote stap om een afspraak te maken om daadwerkelijk iets aan hun overgewicht te doen. Soms voelen ze zich onzeker, schamen ze zich of ontbreekt de motivatie om het vol te houden.

Door eigen ervaringen en het zien van behaalde resultaten van mensen die u zijn voorgegaan, weten we hoe belangrijk het is om je weer lekker in je vel te voelen. Persoonlijke begeleiding is hierbij belangrijk, niet alleen als de bekende stok achter de deur, maar ook voor al uw vragen en op de momenten als het even niet zo lekker gaat.

Daarnaast vinden wij Uw PS. food & lifestyle coaches het belangrijk dat u uw gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bieden we gratis persoonlijke begeleiding tijdens het gehele PS. food & lifestyle programma.

Om het PS. food & lifestyle programma goed af te stemmen op uw persoonlijke situatie, heeft u eerst een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand. Ook worden uw startgewicht, BMI, vochtpercentage, vetmassa en spiermassa gemeten. Op basis hiervan geven we u een advies.

U komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse. Tevens bespreken we uw behaalde resultaten, ervaringen, maar ook waar u tegenaan loopt en geven we u advies waarmee u uw doelstellingen succesvol kunt behalen.

Onze begeleidingen worden gegeven door gecertificeerde voedingscoaches, u wordt dus altijd begeleidt volgens de laatste inzichten en met de beste zorg!

Voordelen van PS. food & lifestyle

 • Lekkere producten
 • Snel resultaat
 • Makkelijk vol te houden en geen hongergevoel
 • Wetenschappelijk onderbouwd
 • Gezond voedingspatroon
 • Ontwikkeld door diëtisten
 • Volwaardige eiwitrijke voeding
 • Deskundig advies en persoonlijke begeleiding
 • Nazorgtraject gewichtsbehoud
 • In balans blijven

Graag gaan wij de uitdaging aan om ervoor te zorgen dat u snel uw streefgewicht bereikt. Wij begroeten u graag in ons PS. food & lifestyle afslankcenter. Afslankinstituut Reuvers &  Huidinstituut Reuvers is al meer dan 12,5 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken.

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.