Skip to content

Huidverjonging

Behandelingen bij Huidinstituut Reuvers

Huidinstituut Reuvers te Landgraaf is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. We werken met de beste producten, nieuwste apparatuur en gaan uitsluitend voor de beste technologieën, dit allemaal heeft een grote doelstelling uw huid te laten stralen door verjongen en verbeteren van uw huid.

Een strakke en egale huid zonder rimpels dat willen we toch allemaal en is vanzelfsprekend als je jong bent, helaas moeten we constateren dat we tijdens het ouder worden steeds meer rimpels en oneffenheden krijgen. Het verouderingsproces verloopt bij iedereen anders en dat verklaart waarom sommige mensen eerder rimpels krijgen dan anderen.

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Voor wie is een huidverjonging behandeling geschikt?

Huidverjonging heeft betrekking op verschillende huidproblemen zoals rimpels, huidverslapping, verminderde huidstructuur, (acne ) littekens, pigment, grove poriën, couperose, rosacea.

Het doel van huidverjonging is het minder zichtbaar maken van deze tekenen van huidveroudering op een zo natuurlijk mogelijke manier. Begin tijdig met goede producten, voorkomen is tenslotte beter dan genezen. Heeft u een van bovenstaande huidproblemen dan kunt u gaan voor een verjonging behandeling.

Geen enkele huid is hetzelfde daarom kijken wij bij het intake gesprek welke behandeling het beste op uw wensen aansluit met het meest zichtbare resultaat geeft, zodat uw huid er weer mooi, jong, en fris zal uitzien.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een huidverjonging behandeling naar Huidinstituut Reuvers. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken.

Huidverjonging

Wij hebben bij onze klant gekozen voor de Dermapen 4 behandelingen met DS V-Line collageen draden. Dit is een medische vorm van micro-needlen. Een prachtige behandeling met wel 50% meer resultaat dan ieder ander apparaat dat op de markt te verkrijgen is. Het is tevens goedgekeurd voor het veilig en effectief  behandelen van acne littekens. Door het stimuleren van de fibroblasten zal de huid zich herstellen en vernieuwen, er is nieuwe collageen en elastine aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger. Wij zijn razend enthousiast!   

before huidverjonging after huidverjonging

Factoren die het ouder worden van de huid versnellen.

Alcohol

Roken

Stress

Zon

Vermoeidheid

Slechte voeding

Deze factoren hebben alleen slechte eigenschappen ze onttrekken vocht uit je huid en vertragen de celvernieuwing.

Huidverjongende en huidverbeterende behandelingen

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Huidverbetering

Wilt u uw conditie van uw huid verbeteren of heeft u een mooie huid en wilt u die goed onderhouden? Heeft u een huidprobleem of vindt u dat u geen mooie huid heeft? Ga dan voor een huidverbetering behandeling bij Huidinstituut Reuvers te Landgraaf. Uw huidcoach Brigitte Reuvers heeft meer dan 10 jaar ervaring en kan u helpen om uw huidprobleem aan te pakken en uw huidconditie te verbeteren. Met een juiste samenwerking geeft Huidinstituut Reuvers u een mooie huid.

Huidproblemen en huidverbetering

Bij Huidinstituut Reuvers behandelen wij de meest uiteenlopende huidproblemen waaronder acne, rosacea, pigmentvlekken, rimpels, rokershuid, vette huid, gevoelige huid, droge huid, geïrriteerde huid, vochtarme huid etc. Wij gaan tot het uiterste met huidverbetering. Alles over huidverbetering vindt u op deze site.

Huidveroudering kan niemand stil zetten, maar met de juiste behandelingen kan de klok wel enkele jaren terug gezet worden. Het resultaat: Een stralende huid op alle leeftijden!

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven.

Heeft u specifieke wensen en wilt u weten wat Huidinstituut Reuvers voor u kan betekenen?

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens de intake zullen vragen aanbod komen over uw algehele conditie en gezondheid, alsmede de geschiedenis van uw huid (huidaandoeningen). Uw huid wordt zorgvuldig geanalyseerd en u verteld ons uw wensen en verwachtingen. Hierna informeren wij u over de mogelijke behandelingen en productgebruik. We zullen uitgebreid met u bespreken wat de mogelijkheden zijn en of wij aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Onze service richt zich niet alleen op de zorg voor en tijdens de behandeling maar ook daarna. U krijgt een uitgebreid verzorgingsadvies mee naar huis en uw huidspecialist staat altijd voor u klaar, mochten er nog vragen zijn.

Wij verwelkomen u graag in ons instituut. U komt toch ook voor een huidverbetering behandeling naar Huidinstituut Reuvers te Landgraaf.

Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken makkelijk bereikbaar.

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.