Skip to content

PCA Skin behandelingen

Een gezonde en mooie huid is onze missie.

Al 2 decennia werkt PCA Skin samen met artsen en levert het bewijs dat de combinatie van esthetiek en wetenschap zorgt voor een gezonde en een mooie huid vanuit cellulair niveau.

PCA Skin legt de lat hoog als het gaat om innovatieve huidverbetering. Wij bij Huidinstituut Reuvers zijn gecertificeerde huidspecialisten. Wij zijn zeer verheugd dat wij mogen werken met PCA Skin en dit merk mogen voorstellen aan u. Populair is PCA Skin in de U.S.A. en krijgt vooral internationale bekendheid door de aandacht van Oprah Winfrey en de Amerikaanse Vogue. PCA Skin is vooroploper in de U.S.A. betreft professionele peelingen en staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen d.m.v. luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De huidspecialisten van PCA Skin bieden slimme oplossingen voor bijna alle huidproblemen zoals acne, rosacea, hyperpigmentatie, huidveroudering, anti-aging en huidverjonging.

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Een stap verder bij een PCA Skin huidinstituut

De produkten van PCA Skin zijn gebaseerd op diverse zuren en huididentieke werkstoffen waarbij diverse serums gecombineerd kunnen worden en verschillende huidproblemen tegelijk kunnen worden aangepakt. PCA Skin selecteert hoog opgeleide huidprofessionals die een stap verder gaan op het gebied van huidverbetering en huidveroudering waarbij resultaat en het gevoel van luxe samenkomen. Ervaar het resultaat in een PCA Skin behandeling. PCA Skin behandelingen worden op maat uitgevoerd, voor iedere klant aangepast op de huid.

De Filosofie van PCA Skin

Het combineren van gezondheid, beauty en de wetenschap om iedere unieke formule te ontwikkelen zodat er een oplossing komt voor uw huidprobleem daar staat PCA Skin voor. Uw huid wordt zichtbaar verbeterd en ziet er weer mooi en stralend uit.

 

 

PCAs kin

De productontwikkeling
van PCA Skin

PCA Skin doet geen dierproeven en alle producten worden getoetst aan de strenge richtlijnen die gelden in de branche. De range huidverbeteringsproducten en professionele behandelingen zijn divers en bevatten hoogwerkzame ingrediënten zoals verschillende zuren, een zeer stabiele vorm van retinol (vitamine A), vitamine E, verschillende peptiden, groeifactoren en SPF’s van hoge kwaliteit. Tijdens het selecteren van de ingrediënten staat het respect voor dieren en mileu bovenaan. Dit is mede waardoor PCA SKIN producten vrij zijn van synthetische kleurstoffen en geurstoffen, minerale oliën, petrolatum en lanoline. Het resultaat is een gezondere, jongere en mooiere huid.

Het optimaliseren van resultaten

Kortom de professionele Peelings zijn veilig voor alle huidtypes en geven al binnen één week een heldere gladdere huid met een jongere uitstraling. PCA Skin Professionals zijn getraind om te bepalen welke combinatie van serums met ingrediënten als retinol, vitamine C, peptide en antioxidanten veilig is voor jouw huid. Deze actieve werkzame bestanddelen spelen een belangrijke rol om huidverbetering van binnenuit te stimuleren. Met deze methode is het echt mogelijk om de huid op een resultaatgerichte manier te behandelen. Dit komt vooral omdat de actieve ingrediënten tot diep in de huidcellen doordringen.

Zonnelijn PCA SkinPCAs kin

Trots zijn we ook op de zonnelijn. Deze ‘sunscreens’ geven een zeer hoge gecombineerde UVA- en UVB-bescherming. De producten zijn getest en goed bevonden voor de strenge instantie FDA en erkend door de Skin Cancer Foundation. De geavanceerde producten hebben een dubbele bescherming tegen vrije radicalen, waardoor ze bescherming bieden tegen zowel huidkanker als tegen voortijdige huidveroudering.

Bijzonder aan dit innovatieve merk is de medische achtergrond met meer dan 20 jaar ervaring en de manier waarop op specialistische wijze behandelingen met de unieke serums en peelingen verschillende huidproblemen tegelijk kunnen aanpakken. Alle behandelingen gaan vooraf met een intake gesprek, vraag naar de mogelijkheden.

 

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een PCA Skin behandeling naar Huidinstituut Reuvers. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken.

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.