Skip to content

Over ons

Wij zijn Brigitte & Henry Reuvers

Sinds 1 januari 2008 is Schoonheidssalon Reuvers, gevestigd in Landgraaf (Parkstad Limburg) officieel een feit. Inmiddels hebben wij onze naam veranderd naar Huidinstituut Reuvers. 

Henry & Brigitte contact

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Onze missie & visie

Bij Huidinstituut Reuvers willen we van iedere klant, elke man, elke vrouw en elke puber het mooiste en beste uit de huid halen. Een gezonde levensstijl promoten waarbij huidverbetering,-verjonging, service, professionaliteit, kwaliteit en resultaat voorop staan. Bent u ook super gemotiveerd en wilt u het mooiste resultaat voor uw huid? Bent u enthousiast en wilt u meer dan alleen een standaard behandeling? We gaan samen met onze klant een reis aan waarbij we een lange termijn resultaat garanderen en de klant een totale beleving mee geven.

 

Huidinstituut Reuvers is een toonaangevend Instituut met als belangrijkste pijlers dat er maatwerk oplossingen worden geboden voor onze klanten die hun huid op welke manier dan ook willen verbeteren en / of willen verjongen. Door een grote diversiteit aan innovatieve behandelingen waaronder peelingen, het inzetten van verschillende apparaten en producten met hoogwaardige werkstoffen en jarenlange opgedane vakkennis kunnen wij samen met u een professioneel lange termijnplan opstellen. Op deze manier bereiken wij het allerbeste resultaat met uw huid. Wij staan voor anti-aging, huidverbetering en huidverjonging. Onze passie is uw schoonheid!

Naast een luxe schoonheidssalon beschikt Huidinstituut Reuvers over een afslankinstituut, pedicure- en sportmassagepraktijk. Want naast huidspecialiste, schoonheidsspecialiste, afslankcoach PS. food & lifestyle ben ik (Brigitte) ook werkzaam als (brazilian) wax specialiste.

Bij Huidinstituut Reuvers is een medisch pedicure met aantekening in het kwaliteitsregister Pedicures en gediplomeerd masseur werkzaam.

Bij Huidinstituut Reuvers bent u in handen van professionele, deskundige, gecertificeerde en gediplomeerde specialisten die werken volgens de hygiënerichtlijnen. Alle behandelingen worden veilig, vakbekwaam en volgens de voorschriften uitgevoerd. Uw huid en gezondheid staan bij Huidinstituut Reuvers voorop.

Regelmatig volgen wij bijscholingen in binnen- en buitenland om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in dit boeiende vak.

Kortom: bij Huidinstituut Reuvers vindt u alles onder één dak

Voor meer informatie kunt u altijd bij ons terecht. Bel of mail gerust.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken.

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.