Skip to content

Harsen

De behandeling bij Huidinstituut Reuvers

Bij het harsen starten we eerst met de huid en de haren te desinfecteren om de huid te ontsmetten en te beschermen tegen eventuele irritatie. Hierna wordt een zacht poeder op de huid aangebracht om te voorkomen dat de hars niet aan de huid blijft plakken tijdens het harsen. Afhankelijk van uw huidtype en het te harsen lichaamsdeel zal de harssoort worden bepaald.

 

Na het harsen wordt een speciale reinigingslotion gebruikt waarmee de achtergebleven harsresten worden verwijderd. Deze lotion sluit tevens de poriën en verzorgt en verzacht de huid. Tenslotte wordt een gel gebruikt die de huid verkoelt en eventuele roodheid tegen gaat. Door de verzorgende ingrediënten zoals onder andere Aloë Vera en Glycerine blijft de huid heerlijk zacht.

Na de eerste behandeling blijft het resultaat ongeveer 3 tot 6 weken zichtbaar, afhankelijk van uw haartype. Warmte stimuleert de haargroei, daarom groeit haar sneller in de zomer dan in de winter. Door het regelmatig harsen worden haartjes zachter en vertraagd de haargroei aanzienlijk waardoor er minder vaak een behandeling nodig zal zijn. Het kan voorkomen dat sommige haren zelfs volledig wegblijven.

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Voor de behandeling van het harsen

Uw haar dient minimaal 0,5 cm te zijn en liever niet langer dan 1,5 cm. Indien uw haar te lang is kan het haar breken en zal het harsen ook gevoeliger zijn. Indien uw haar langer is kunt u dit van te voren beter zelf knippen. Is uw haar te kort zal het niet voldoende hechten aan de hars.

Neem een paar uur voor de behandeling absoluut geen heet bad of hete douche. Gebruik geen douchecrème, bodylotion, parfum of deodorant op de dag van de behandeling dit zorgt ervoor dat de hars niet goed hecht aan de huid.

U hoeft zich geen zorgen te maken over onaangename geurtjes tijdens de behandeling!

Na de behandeling van het harsen

  • Neem geen heet bad of hete douche binnen 24 uur na de behandeling
  • Ga niet in de zon of onder de zonnebank binnen 24 uur na de behandeling
  • Ga niet naar de sauna of zwembad binnen 24 uur na de behandeling
  • Draag geen strakke, niet ademende kleding
  • Gebruik geen geparfumeerde producten
  • Niet scrubben binnen 3 dagen na het harsen omdat uw huid dan nog gevoelig kan zijn

Na 3 dagen kunt u als u aanleg heeft voor ingroeiende haren de huid regelmatig mild scrubben. U kunt een lotion gebruiken om ingroeiende haren te voorkomen, deze lotion is te koop in de salon. Scheer het haar nooit tussen de hars afspraken, dit verstoort de ontharingscyclus.

Hygiëne

Bij Huidinstituut Reuvers staat Hygiëne voorop! De gebruiksartikelen worden dan ook slechts éénmalig gebruikt. Ook wordt er altijd met handschoenen gewerkt. De apparatuur wordt na iedere behandeling schoongemaakt, gedesinfecteerd en de handdoeken worden na iedere behandeling gewisseld.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een hars behandeling naar Huidinstituut Reuvers. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in huidverbetering en huidverjonging in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken makkelijk bereikbaar.

Alle producten die gebruikt worden zijn professionele exclusieve producten en bevatten verzorgende huidbestanddelen speciaal voor het harsen. Deze producten worden afgestemd op uw huidconditie en het te harsen lichaamsdeel.

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.