Skip to content

Merken

De afgelopen jaren heeft Huidinstituut Reuvers veel gestudeerd op het gebied van merken, producten en hun eigenschappen. Hierdoor hebben we door de mooie verpakkingen van veel goed aangeschreven crèmes heen leren kijken: het is niet de verpakking die telt, maar de werkzame stoffen!

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Meer over

De producten en behandelingen van Huidinstituut Reuvers moeten de (levende) huid aan het werk zetten, zodat er ook daadwerkelijk resultaat behaald kan worden. Ze moeten een bewezen verjongende werking hebben op de huid. De producten bevatten de juiste werkstoffen in concentraties die hoog genoeg zijn om diep in de opperhuid en lederhuid terecht te kunnen komen. In de producten die Huidinstituut Reuvers gebruikt zitten zeer hoge concentraties huidverbeterende werkstoffen, deze vallen onder de zogenaamde cosmeceuticals. Deze producten zijn dan ook niet te vergelijken met over the counter producten van de drogist, parfumerie of andere niet-cosmeceutische producten (huidverzorgingsproducten).

Huidinstituut Reuvers maakt gebruik van een aantal bewezen en beproefde merken

Nieuwsgierig

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een behandeling naar Huidinstituut Reuvers. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in huidverbetering en huidverjonging in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken makkelijk bereikbaar.

Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in huidverbetering en huidverjonging te Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken zijn wij tevens goed bereikbaar.

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.