Skip to content

Lycogel

Lycogel is de enige zuurstof verrijkende foundation, met live yeast cell derivatives (LYCD: Levende gist cel) ter wereld, die de huid op cellulair niveau met zuurstof verrijkt. Lycogel vermindert hierdoor roodheid, zwelling en irritatie en kalmeert zelfs de meest gevoelige huid na een cosmetische behandeling, terwijl het de huid beschermd tegen toekomstige schade door externe invloeden. Lycogel is bewezen niet irriterend te zijn voor mensen met Rosacea, vitiligo, dermatitis, acne of een anderzijds gevoelige huid.

 

Patiënten die lycogel gebruikten na een chirurgische ingreep, waren zo onder de indruk van de ervaring dat ze Lycogel gingen gebruiken als hun dagelijkse make-up. Lycogel is derhalve een zeer verantwoorde keuze, zeker voor mensen die de gewone make-up niet kunnen verdragen.

Breathable Camouflage, tint, balm en Concealer camoufleren de tekenen van de ingreep en bevorderen snel het herstelproces van de huid. Sindsdien zijn deze unieke producteigenschappen ontdekt door velen, die het gebruiken als hun dagelijkse, huidverbeterende camouflage.

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Lycogel Breathable Camouflage Spf 30

Lycogel oftewel Breathable Camouflage is verkrijgbaar in 12 kleuren en kan indien gewenst gemixt worden om de perfecte kleur te creëren. De speciale aanbrengtechniek (in lagen) zorgt voor een perfecte dekking die natuurlijk oogt. Lycogel foundation is waterbestendig tot 90 minuten zwemmen, blijft de hele dag zitten en beschermt het gezicht met een parabenenvrije zonbeschermingsfactor 30 (hoog).

Lycogel: Eerste Ademende camouflage en concealer make-up!

Lycogel Breathable Concealer Spf 30

De Breathable Concealer kan gebruikt worden om grote oneffenheden te camoufleren of om positieve gelaatstrekken te accentueren. Dit product levert een ademende, geconcentreerde dekking die roodheid, littekens, ouderdomsvlekken, donkere kringen, onzuiverheden of andere huidproblemen op natuurlijke wijze verbergt. Het bevat extra veel pigment voor een maximale dekking.
De concealer is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar; light, medium & tan en is door de nieuwe formule goed smeerbaar. Net als in alle andere producten van Lycogel is de LYCO-Complex technologie toegevoegd, dit complex voorziet de huid van zuurstof, hydratatie en voedingstoffen. Ook is de concealer voorzien van een beschermingsfactor van SPF 30.

Lycogel Breathable tint Spf 30

De Lycogel Breathable Tint sluit aan bij de hedendaagse wensen voor een camouflage met een lichte, natuurlijke dekking. De Breathable Tint geeft de huid een stralende en egale tint met een subtiele glans zonder je het gevoel te geven dat je make-up draagt.

Je kunt kiezen uit vier verschillende kleuren die naadloos op je eigen huidskleur aansluiten. Naast de LYCO-Complex technologie die de huid voorziet van zuurstof, hydratatie en voedingstoffen, heeft dit product een beschermingsfactor van SPF 30.

Lycogel Breathable Balm Spf 15

De Lycogel Breathable Balm is een transparante verzorging zonder camouflerende dekking. Net als in alle andere producten van Lycogel is de LYCO-Complex technologie toegevoegd, dit complex voorziet de huid van zuurstof, hydratatie en voedingstoffen. De balm zorgt voor zijdezachte huid en een gezonde gloed. Dit product is als losstaande verzorging te gebruiken voor een dag zonder make-up maar is bovenal ideaal als basis onder de Lycogel Breathable Camouflage. Door de extra hydratatie en comfort van dit product kun je de camouflage gemakkelijk aanbrengen en mooi egaal verdelen. De balm heeft een beschermingsfactor van SPF 15.

Belangrijkste voordelen van Lycogel

 • Lycogel  is voor de meest gevoelige huidtypen
 • Direct te gebruiken naar huidverbeterende behandelingen
 • Hypoallergeen
 • Heeft een beschermingsfactor SPF 30
 • Bevorderd collageen productie
 • Vermindert roodheid en ontstekingen
 • Lycogel  is niet comedogeen
 • Verminderd huidproblemen
 • Bevat vitamine A, C en E
 • Lycogel  is spaarzaam in gebruik
 • Gaat huidveroudering en acne tegen
 • Staat voor een onzichtbare dekking die de hele dag houdt
 • laat uw huid ademen
 • Zorgt voor een snel herstel na een cosmetische behandeling
Lycogel bevat geen parabenen, geen parfums en zijn dierproefvrij! Verbeter uw huid en zie er fantastisch uit.

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.