Skip to content

DS V Line collageen draad behandeling

De behandeling bij Huidinstituut Reuvers

DS V-line collageen draad behandeling is de nieuwste behandeling bij Huidinstituut Reuvers. Het is momenteel de meest trendy behandeling voor het verminderen van rimpels en het verzorgen van strakkere gezichtscontouren.

Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels en wordt de huid slapper. Graag wil je hier wat aan doen maar je bent (nog) niet toe aan allerlei heftige ingrepen. Een natuurlijke manier heeft toch vaak onze voorkeur. Met de DS V-line collageen draad behandeling gebruiken we en de naam doet het al verklappen een speciale draad op basis van collageen en stamcellen. 

Hoe leuk is het om de tijd een beetje terug te draaien? Met een paar minder rimpels en strakheid daar. Met de zijde, collageen draden is een verjongd uiterlijk geen droom meer, maar biedt het effectieve lifting resultaten. Deze DS V-Line collageen draad behandeling kan ook preventief worden ingezet om de ontwikkeling van rimpels en fijne lijntjes langdurig te vertragen.

Gaan de rimpels weg?

Nee, ze gaan niet weg maar worden wel minder diep. Voor het beste resultaat is het nodig dat je een kuur volgt. Een eenmalige behandeling is een mooie boost maar in een kuur kun je werken op een mooi resultaat.

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Hoe werken de DS V-Line collageen draden

De DS V-Line collageen draad behandeling is een non invasieve behandeling omdat we geen naalden, injecties of wat dan ook gebruiken. We brengen de collageen draad met een speciaal tangetje en serum aan in de rimpel en dat is pijnloos de natuurlijke expressie blijft behouden. Dit zakt in jouw huid en gaat daar je collageen aanmaak stimuleren waardoor de rimpel minder diep gaat worden. Wij spuiten géén draden in.

Het resultaat

Als je een kuur volgt dan zie je dat de rimpeldiepte afneemt. Bij elke persoon zal het resultaat anders zijn, dit is van vele factoren afhankelijk en daarom kunnen wij het helaas niet voorspellen wat het bij jou gaat doen.  

De liftende behandeling met DS V-Line collageen draden begint hier en maakt een effectieve versteviging van de gezichtshuid mogelijk, waarbij de natuurlijke expressie behouden blijft. Daarnaast ondersteunt de behandeling de lichaamseigen weerstand tegen invloeden van buitenaf die het verouderingsproces van de huid kunnen versnellen.

Voordelen DS V-Line collageen draad behandeling

 • Natuurlijk ogende lifting met onmiddellijk effect
 • Pijnloze applicatie zonder downtime
 • Verstevigt de contouren en verzacht rimpels
 • Kan worden gebruikt om tekenen van veroudering te voorkomen
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Non invasief
 • Zorgt voor een gladder huidoppervlakte
 • Versterkt en balanceerd de collageen niveaus in het algemeen

DS V Line behandeling collageen draden

De lifting behandeling met collageen draden is geschikt voor alle huidtypes en zorgt voor een glad huidoppervlak. De huid ziet er merkbaar steviger, voller en zichtbaar verjongd uit. Ervaar de nieuwste lifttechnieken met de zijde, DS V-Line collageen draden behandeling en neem het verouderingsproces in eigen handen. In ons instituut adviseren wij u graag uitgebreid over de innovatieve en meest trendy anti-aging behandeling van dit moment.

Wat kunnen we behandelen

 • gezicht
 • hals 
 • decolleté
 • voorhoofd
 • wangen
 • rimpels rondom de ogen
 • neuslippen plooi

Voor de losse zones hebben we ook diverse behandelmogelijkheden in combinatie met onder andere een microneedling behandeling met de Dermapen 4. 

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.