Skip to content

Medische microdermabrasie

Na een aantal jaren succesvol gewerkt te hebben met onze oude micro dermabrasie apparatuur hebben wij gekozen om een nieuw medisch microdermabrasie apparaat te kopen te weten de Dermagenisis 3, de wereldleider onder de microdermabrasieasystemen, om het niveau van de behandelingen nog hoger te tillen zodat de resultaten echt ongekend zijn.

Heeft u last van oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, restacne en/of fijne lijntjes? Huidinstituut Reuvers te Landgraaf kan zorgen voor zichtbare verbetering door middel van een professionele medische microdermabrasie behandeling!

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Wat is medische microdermabrasie nu eigenlijk

Met medische microdermabrasie wordt op een geheel intensieve en doeltreffende wijze de bovenste laag van de huid verwijderd. Bij medische microdermabrasie wordt gewerkt met aluminiumoxide kristallen. Aluminiumoxide is volkomen veilig voor het lichaam, richt geen schade aan en is na diamant het hardste materiaal ter wereld.

Je zou medische microdermabrasie ook kunnen omschrijven als “het zandstralen” van de huid en is volkomen veilig en pijnloos. Bij medische microdermabrasie worden rimpels, pigment- en ouderdomsvlekken en vrijwel

alle soorten littekens, zoals bijvoorbeeld acne aanzienlijk verbeterd tot zelfs geheel verwijderd. Medische microdermabrasie zorgt ervoor dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen. Met dit natuurlijke proces van huidcelgeneratie heeft u na één behandeling al een heel mooi resultaat. Na een kuur is het resultaat ongekend en heeft u een egale, zachte, stralende en gezonde huid.

Medische microdermabrasie kan worden toegepast op bijna elk huidtype en elke leeftijd.

Schoonheidssalon Reuvers te Landgraaf kent de volgende toepassingen van medische microdermabrasie

 • Huidverjonging / verfrissing
 • Anti-rimpel
 • Rokers / doffe huid
 • Vette / dikke huid
 • Gerstekorrels / witte pukkels
 • Vermoeide huid
 • Grove poriën
 • Snij (operatie) littekens
 • Acne littekens
 • Brandwonden littekens
 • Pigment en ouderdomsvlekken

Hoe krijg ik het mooiste resultaat en hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen na de medische microdermabrasie behandeling?

Door de intensieve medische microdermabrasie behandeling is uw huid goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met een hoog percentages aan werkstoffen te gebruiken voor een optimaal resultaat. I.c.m. ultrasound oftewel de dermashaper gaan de werkstoffen nog dieper de huid in en wordt het resultaat nog mooier. Omdat uw huid nu ook iets gevoeliger is geworden voor UV-straling door de intensieve behandeling is het belangrijk een extra bescherming te gebruiken in de vorm van een zonnebrandcrème met een hoge factor (SPF 30+) . Wij adviseren u graag hierover tijdens het intake gesprek.

Waar moet ik op letten na de medische microdermabrasie behandeling?

Zorg ervoor dat u minimaal 3 weken vooraf en na de medische microdermabrasie behandeling niet in de felle zon en/of zonnebank gaat. Vermijdt minimaal 2 weken sauna na de behandeling. Daarnaast is het beter om de eerste 2 weken na de behandeling niet te gaan zwemmen. Vermijdt intensief sportgedrag, de eerste dagen. Bovendien is het aan te bevelen 2 dagen geen make-up (foundation) te gebruiken na de behandeling, is dit niet mogelijk door bijvoorbeeld werkomstandigheden kunt u wel uiteraard op een veilige manier Lycogel gebruiken. Lycogel is de enige echt ademende foundation ter wereld, die de huid op cellulair niveau met zuurstof verrijkt, waardoor cosmetica en huidverzorgingtechnologie in één product worden gecombineerd.

Huidinstituut Reuvers als medisch microdermabrasie specialist

Huidinstituut Reuvers in Landgraaf is gespecialiseerd in medische microdermabrasie en biedt een compleet programma aan medische microdermabrasie behandelingen voor bijna ieder huidtype. Wij gaan nog net een stapje verder dan de gewone microdermabrasie behandelingen, wij gaan voor het uiterste resultaat!

Hoeveel medische microdermabrasie behandelingen heeft u nodig?

Afhankelijk van de reden voor toepassing van de medische microdermabrasie kan gekozen worden voor een oppervlakkige of middeldiepe behandeling. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u gemiddeld 4 tot 6 behandelingen om de 2 weken.

Vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar

Microdermabrasie behandelingen voor acne wordt veelal vergoed. Vraag uw ziektekostenverzekeraar hiernaar.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u mooie huid te geven. U komt toch ook voor een medische microdermabrasie behandelingen naar Huidinstituut Reuvers. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken.

Vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar

De kosten van onze acne behandeling wordt doorgaans vergoed. Vraag uw ziektekostenverzekeraar hiernaar.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een acne behandeling naar Huidinstituut Reuvers.

Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken makkelijk bereikbaar.

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.