Skip to content

123 Peeling

Peeling met fruitzuren

Een peeling op basis van fruitzuren is de oplossing voor een mooie, gladde en egale huid. Huidinstituut Reuvers te Landgraaf werkt met diverse fruitzuur peelingen en diverse gradaties van deze zuren op basis van o.a. glycolzuur, citroenzuur, amandelzuur, azalinezuur, melkzuur en salicylzuur. Voor onder andere pigmentvlekken, acne, grove poriën, rimpels etc. Wilt u graag een mooie, gladde en egale huid? Start dan met een fruitzuur peeling bij Huidinstituut Reuvers. Een peeling op basis van fruitzuren werkt in de diepere lagen van de huid waardoor o.a. huidproblemen beter en effectiever kunnen worden aangepakt. Ook in combinatie met microdermabrasie of micro needling kunt u hele mooie resultaten bereiken. Schoonheidssalon Reuvers heeft voor iedere huid, huidconditie of huidprobleem een aangepaste peeling. De peelingen geven geen zichtbare vervelling en hebben een veilige ph-waarde voor je huid waardoor ze uw huid niet beschadigen. Uiteraard hebben wij in onze schoonheidssalon in Landgraaf ook peelingen met een zichtbare vervelling oa.

Maak nu eenvoudig uw afspraak!

Jessner/ TCA Peeling

De Jessner/TCA peeling is een behandeling om de huidstructuur te verbeteren en de kleur van de huid te egaliseren. Kleine pigmentvlekjes verdwijnen, poriën worden kleiner en de huid oogt iets strakker doordat de huidfuncties worden geactiveerd. TCA vermindert fijne lijntjes en rimpels. De Jessner/TCA Peeling behandelt de huid diep.

Jessner/ TCA Peeling is geschikt voor

De peeling wordt geadviseerd bij huidveroudering, zonschade, acne littekens, grove poriën, of voor het opfrissen van de huid. Jessner is geschikt voor zowel actieve als droge acne. De peeling is alleen geschikt voor lichte huidtypen en niet geschikt voor de mediterrane, Aziatische, donkere en negroïde huidtypen. Bij deze huidtypen is het risico op pigmentvorming te groot.

Maak een afspraak bij Huidinstituut Reuvers als u een huidprobleem heeft, uw conditie van uw huid wilt verbeteren of uw mooie, gezonde huid wilt behouden. U wilt toch ook het beste voor uw huid? Geef uw huid daarom de juiste peeling zonder uw huid te beschadigen.

Vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar

Peeling behandelingen voor acne worden veelal vergoed. Vraag uw ziektekostenverzekeraar hiernaar.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een peeling behandeling naar Huidinstituut Reuvers.

Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken makkelijk bereikbaar.

Beste klant,

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing? 

Ben je je tatoeage zat?

Je wilt een strakker figuur ook op de langere termijn? En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? 

Plan dan een afspraak voor een intakegesprek.

Tot snel! 

Hartelijke groet,                                                Brigitte & Henry Reuvers.