Skip to content

Huisregels

Omdat wij bij Huidinstituut Reuvers streven naar perfectie en u een op en top service en kwaliteit willen bieden hebben wij een aantal huisregels.

Verhindering

Wij werken uitsluitend en alleen op afspraak en met een nauwkeurige planning.

Bent u door omstandigheden verhinderd, dan vragen wij u vriendelijk om minimaal 48 uur van te voren uw afspraak telefonisch of per mail te annuleren of te verzetten. Bij niet tijdig annuleren kunnen wij onze agenda niet meer opvullen en zijn hierdoor genoodzaakt om u 50% van uw behandeling in rekening te brengen.

Bij no show op de dag zelf (niet annuleren of verzetten) zijn wij genoodzaakt om de volledige kosten door te berekenen.

Intakegesprek/ adviesgesprek: Wij bieden u dit kosteloos aan indien u besluit bij ons een behandeling te ondergaan (bedrag wordt bij eerste behandeling verrekend).

Niet tijdig nakomen en te laat komen:

Daar wij er naar streven om uw behandeling zo aangenaam mogelijk en met veel zorg en rust te laten verlopen zouden wij het op prijs stellen, indien u te laat bent of oponthoud heeft in het verkeer ons hiervan telefonisch op de hoogte te stellen. De duur van de behandeling wordt dan aangepast aan de nog beschikbare tijd, zodat de volgende klant gewoon op de afgesproken tijd behandeld kan worden. Het oorspronkelijke bedrag van de behandeling wordt echter wel in rekening gebracht ongeacht de (kortere) duur van de behandeling.

Bereikbaarheid via telefoon en mail:

Wij streven ernaar u dezelfde dag terug te bellen en/of te mailen.
I.v.m. vakanties of opleidingen / trainingen kan dit wel eens later zijn.

Beste klant

Ben jij klaar voor een jongere en gezonde huid?

Mogen wij jou helpen met jouw huidverjonging, huidproblemen en/of overbeharing?

Je wilt een strakker en slanker figuur ook op de langere termijn?  En wil je graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn?

Plan dan nu een afspraak voor een intake gesprek.

Tot snel!

Hartelijke groet,
Brigitte en Henry Reuvers.