De man en de schoonheidsspecialiste.

De man en de schoonheidsspecialiste

De man en de schoonheidsspecialiste.

Gelukkig zijn er steeds meer mannen die de drempelvrees van de schoonheidsspecialiste overwonnen hebben maar er zijn nog steeds mannen die dit nog steeds als een taboe zien, waarom zou je naar een schoonheidsspecialiste gaan, als je huid geen kwaaltjes vertoond of geen rare of vervelende plekjes heeft.

Mannen hebben net als vrouwen een huid, die verzorgd dient te worden ook een mannenhuid verouderd en gaat op den duur fijne lijntjes en rimpels vertonen. Daarom kan een goede huidcoach veel voor u betekenen, tenslotte is voorkomen toch beter als genezen. Een goed onderhouden huid vertraagd de veroudering aanzienlijk. We kunnen het verouderingsproces helaas niet stopzetten maar met de juiste apparatuur, behandelingen en producten kan de klok wel enkele jaren terug gezet worden. Het resultaat: een stralende huid op alle leeftijden.

Mannen hebben ook ontspanning nodig even een moment voor jezelf, even weg uit alle daagse slommeringen, waar kun je nu beter ontspannen dan in de stoel van de schoonheidsspecialiste.

Eenmaal die stap gezet te hebben verzorg uw huid dan thuis 2x per dag en u zult zien dat het echt resultaat geeft, bovendien houdt het effect van de behandeling langer en is huidveroudering geen thema meer voor jou.

Helaas hebben we maar een huid, ben er zuinig op. Resultaat gegarandeerd.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten, die professioneel en resultaatgericht te werk gaan. Schoonheidssalon Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde medisch pedicure-, massagepraktijk, laserinstituut, permanent make-up studio, wax-, schoonheidssalon en huidverbeteringsadres te Landgraaf (Limburg) en regio Parkstad, gemeenten Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade en omstreken.

Dit was mijn blog over de man en de schoonheidsspecialiste. Heeft u nog vragen over dit artikel? Aarzel dan niet en neem contact op met ons, wij helpen u graag