Vier kerst met OPI

Schoonheidssalon ReuversLandgraafOPI

Deze kerst kunnen jouw nagels niet zonder OPI

De kerst inspireert veel beautymerken om een speciale en soms limited edtion kerstcollectie uit te brengen in vaak prachtige winterkleuren. Zo zijn er al heel wat make-up looks voorbij gekomen om jouw gezicht holiday-proof te maken, maar je nagels mogen niet achterblijven.

In onze schoonheidssalon hebben wij als huismerk OPI dit is voor zowel onze handen en voeten erg mooi, OPI, brengt samen met zangeres Gwen Stefani twee nieuwe collecties uit speciaal voor de feestmaand. Daarom hebben de twee wederom de handen in één geslagen en brengen 12 verschillende nieuwe nagellakjes uit. Wij hebben uiteraard alle 12 kleuren in onze schoonheidssalon op voorraad. De samenwerking is precies wat je wilt uitstralen tijdens de feestelijke kerstdagen: glamour! Als je Gwen Stefani als een kleur zou moeten omschrijven, zal dat gegarandeerd rood zijn en de meeste nagellakjes hebben deze kleur. Elegante rood- en paarstinten toveren jouw handen om naar echte eye-catchers en dat wil iedereen natuurlijk. Geen kerst zonder glitters. Ideaal om onder de boom te leggen voor jouw vriendin, zus of moeder. Of laat je lekker verwennen in ons instituut en zorg dat jij met perfect gelakte nagels aan het kerst diner zit!

SchoonheidssalonReuversLandgraaf OPI

 

 

 

 

 

 

 

Graag gaan wij de uitdaging aan om u mooie handen en voeten te geven. U komt toch ook naar Huidinstituut Reuvers al 10 jaar lang uw vertrouwde schoonheidssalon en huidverbeteringsadres in Landgraaf en regio Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade en omstreken.

Dit was mijn blog over OPI
Heeft u nog vragen over dit artikel? Aarzel dan niet en neem contact op met ons, wij helpen u graag verder.