Het geheim van een stralende huid.

 

Het geheim van een stralende huid.

Naar mate we ouder worden krijgen we steeds meer rimpels. Hoe vaker we in de spiegel kijken, hoe meer het erop lijkt dat de rimpels steeds dieper en erger worden. Vraagt u zichzelf wel eens af of die fijne lijntjes al rondom de mond en/of ogen dieper zijn geworden? En waarom zijn die oude acnelittekentjes nou nog steeds te zien na al die jaren? Vaak vergelijkt u zichzelf met iemand anders van dezelfde leeftijd en vraagt zich af, hoe kan het dat zij wel een egale, stralende en fris ogende huid heeft, en ik niet?

Schrale troost: U bent niet de enige die het gevoel heeft dat het gras altijd groener is aan de overkant. Niet iedereen heeft van nature een van gezondheid blakende huid die altijd straalt. Gelukkig bestaan er tegenwoordig goede methodes waarmee je de natuur een handje kunt helpen. Methodes die ervoor zorgen dat ook u weer blij wordt van uw eigen spiegelbeeld en dat maakt het juist zo dat andere vrouwen zich zullen afvragen wat uw geheim is van uw stralende en egale huid.

Wij Onthullen wat het geheim is van deze stralende, egale en fris ogende huid.

Het is de hoogste tijd om eens kennis te maken met de Dermapen 4!

De Dermapen 4 is dé allernieuwste techniek op het gebied van huidverbetering waar iedereen enthousiast over is, waar iedereen het over heeft én waar Huidinstituut Reuvers als enige in Zuid Limburg meDermapen 4 Microneedlinge werkt en daar zijn we mega trots op.

Bent u nieuwsgierig geworden? En wilt u weten wat de Dermapen 4 is? Wij leggen het u graag uit.

DermaPen 4: wat houdt het in!

Tijdens de behandeling met de DermaPen 4 wordt de huid aangezet om zichzelf te herstellen en te vernieuwen. Ook wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Het resultaat? Uw huid wordt gladder, strakker en steviger, en oogt daarnaast een stuk frisser, gezonder én jonger. Dit komt omdat de DermaPen 4 honderden microgaatjes in je huid maakt. Deze kleine gaatjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog. Doordat het natuurlijke herstelproces in je huid wordt geactiveerd, komt het proces van huidverbetering op gang. Niet alleen rimpels en en fijne lijntjes verminderen trouwens…ook couperose, puistjes, striae en littekens kunnen aangepakt worden met de Dermapen 4 en leveren een super mooi resultaat op.

De puistjes op uw kin, de striae, de couperose op wangen, littekens die u heeft overgehouden aan acne. Oneffenheden waar u zich misschien heel erg aan stoort, maar die wél verholpen kunnen worden. Ook voor deze problemen biedt de Dermapen 4 uitkomst! Wat de Dermapen 4 als enige kan is een hoofdhuid behandelen en kan dus door je haar heen worden behandeld (zonder dat je haar of hoofdhuid beschadigd raken.) En stimuleert zo de haargroei. En een grote pre is dan ook dat de volledige oppervlakte van uw gezicht behandeld kan worden, en is het resultaat zichtbaar vanaf de haargrens.

Zij ging u voor!

Nathalie had last van een grove huid, en ergerde zich aan de littekens op haar wangen en voorhoofd die ze had overgehouden van acne. Zij besloot de hulp in te schakelen van de specialisten bij Huidinstituut Reuvers: Nathalie verteld ‘Ik had gehoord over een methode waarmee je huid flink opknapt, zónder dat je hier veel last van zou hebben of dat je weken niet toonbaar zou zijn. Ik maakte een afspraak bij Huidinstituut Reuvers. Al vanaf het moment dat ik binnen stapte voelde ik mij prettig en op mijn gemak bij huidspecialiste Brigitte Reuvers. Zij legde me tot in de puntjes uit hoe de behandeling met de Dermapen 4 zou verlopen en was ook eerlijk over welke resultaten ik kon verwachten. Door de uitgebreide en eerlijke uitleg had ik er een goed gevoel over. Ik besloot daarom tot behandeling over te gaan, en kon twee weken later al terecht bij Huidinstituut Reuvers voor mijn eerste Dermapen 4 behandeling.

Beetje nerveus was ik wel (het is toch een intensieve behandeling met naaldjes) maar achteraf gezien volkomen onnodig. De Dermapen 4 behandeling was in een mum van tijd gebeurd, en erg goed te doen. Nog fijner was dat mijn huid er al goed uitzag op het moment dat ik uit de behandelstoel stapte. Jeetje wat een verschil al en dat al na een behandeling. Hij was wel een beetje gevoelig en rood. De speciale crème die ik geadviseerd kreeg heb ik ook meteen meegenomen want ik vind het toch belangrijk om mijn huid goed te verzorgen na zo een intensieve behandeling. Ik merk dat mijn huid het ook nodig had en er meteen goed op reageerde, mijn huid werd meteen een stuk rustiger en voelt heerlijk zacht en goed gehydrateerd aan. In de dagen na de behandeling merkte ik dat ik tevreden was met mijn eigen spiegelbeeld. Ik geniet nu van een gladde, zachte huid, die veel strakker is geworden. Mijn poriën zijn al aanzienlijk kleiner, zó mooi! Over acht weken zal mijn tweede behandeling plaatsvinden, zodat het resultaat nóg mooier wordt. We hebben afgesproken om in totaal 4 behandelingen te doen om tot een super mooi eindresultaat te komen. En de littekens op mijn wangen en voorhoofd als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Hoewel ik nu eigenlijk al best tevreden ben met mijn eigen spiegelbeeld dankzij de Dermapen 4 behandeling en ik pas 1 behandeling heb ondergaan.

Dermapen 4 HuidinstituutReuversBehandel mogelijkheden Dermapen 4:

1. Huidveroudering;

 • Verslapte en verouderde huid
 • Fijne lijntjes
 • Rimpels

2. Huidverbetering;

 • Onzuiverheden
 • Grove poriën
 • Zonbeschadiging
 • Algehele huidverbetering
 • Active Acne
 • Rosacea
 • Couperose

3. Littekens;

 • Acne littekens
 • Striae en striemen
 • Littekens door brandwonden

4. Pigmentatie probleem;

 • Ouderdomsvlekken
 • UV-pigmentatie

U kunt bij ons terecht voor o.a. cosmetische en medisch pedicure behandelingen, acnebehandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, sport massages, laserbehandelingen, kalknagelbehandelingen, tattoo laserbehandelingen, ooglift zonder snijden behandelingen, Plasma Prolift behandelingen, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, hars en wax behandelingen en persoonlijke begeleiding bij afslanken met PowerSlim.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend en passend advies op telefoonnummer +31 (45) 5330674.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Huidpraktijk # Huidinstituut # Huidspecialiste # Schoonheidsspecialiste Schoonheidssalon # Beautysalon # Pedicure & Medisch Pedicure # Laserinstituut # Oogliftcorrectie zonder snijden instituut # Brazilian Wax instituut #Afslankinstituut # PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!