Medisch pedicure Landgraaf en sportvoeten

medisch pedicure en sportvoeten

Medisch pedicure Landgraaf en sportvoeten

Uw voeten zijn letterlijk de gangmakers bij het sporten, joggen en actief bewegen. Zijn de voeten goed verzorgd en in perfecte conditie, dan zijn sporters sneller, wendbaarder en uiteindelijk succesvoller. Wie wil winnen, moet onderaan beginnen.

Sporters besteden vaak aandacht aan hun algehele conditie, techniek, voeding, kleding en schoeisel. Ook voetverzorging wordt steeds meer gezien als het op peil houden van de conditie. Als u vaak sport, ontdekt u direct het verschil na een behandeling bij de medisch pedicure. Niet alleen bij voetbal en hardlopen, maar bij vrijwel alle sporten worden uw voeten extra belast. Om blessures te voorkomen is het van belang dat uw sportvoeten in een goede conditie zijn en dat u de juiste sportschoen draagt.

Medisch pedicure Henry Reuvers uit Landgraaf verzorgt uw sportvoeten en kan u adviseren over uw schoenkeuze.

Elke sport vraagt om een sportschoen die voldoet aan specifieke eisen.
Om blessures te voorkomen is het van belang dat u de juiste sportschoenen draagt. Slecht passende schoenen kunnen namelijk vervelende klachten veroorzaken.

Klachten van slecht passende sportschoenen:

  • Blauwe nagels
  • Ingroeiende nagels
  • Ingescheurde nagels
  • Kloofvorming op de hielen
  • Overmatig transpireren
  • Blaren

Medisch pedicure Landgraaf en sportvoeten

 

 

 

 

Naast het verzorgen van uw sportvoeten, verlossen wij van beautysalon Reuvers te Landgraaf u van alle ongemakken af en helpen u in het verder voorkomen ervan.

Henry Reuvers is een gediplomeerde medisch pedicure in Landgraaf en is erkend door brancheorganisatie ProVoet en staat tevens geregistreerd in het Kwaliteits Register Pedicures (KRP). Deze registratie is noodzakelijk voor erkenning en samenwerking met ziektekostenverzekeraars CZ, VGZ en alle andere. Dit betekent voor de cliënt een garantie voor de te leveren kwaliteit van de medisch pedicure. Om geregistreerd te blijven in het KRP moet de medisch pedicure binnen een periode van 3 jaar een bepaald aantal accreditatiepunten behalen. Dit houdt in dat de medisch pedicure gedurende deze 3 jaar voortdurend moet bijscholen door het volgen van verschillende cursussen, seminars en workshops. Aan elke individuele bijscholing worden meerdere punten toegekend.

De medisch pedicure praktijk van Henry Reuvers is centraal gelegen in regio Parkstad en is gemakkelijk te bereiken. U kunt voor de deur gratis parkeren. Medisch pedicure Henry Reuvers werkt samen met huisartsen en andere voetdisciplines uit Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Simpelveld, Voerendaal, Nuth, Schinveld en Onderbanken.

Dit was mijn blog over “Medisch pedicure Landgraaf en sportvoeten”.
Heeft u nog vragen over dit artikel? Aarzel dan niet en neem contact op met ons, wij helpen u graag verder.