Nimue Skin Technology

Nimue Skin Technology

 

NIMUE SKIN TECHNOLOGY

Nimue Skin Technology is de nieuwste generatie derma-cosmeceutische huidverbeteringsproducten met een direct resultaat!

Het gebruik van traditionele schoonheidsproducten geven vaak niet het gewenste resultaat. Een cosmeceutical zoals Nimue Skin Technology daarintegen behandelt de schade in of op de huid effectief en creëert een gezonde huid door actieve huidverjonging (rejuvenation).

Nimue Skin Technology staat bekend om haar innovaties, resultaten en formules gebaseerd op de effectieve combinatie, concentratie en sterkte van AHA’s. Daarnaast zijn de producten vrij van toegevoegde geurstoffen, lanoline, minerale oliën, parabenen en schurende middelen en worden ze niet getest op dieren.

Een blijvende trend is een duurzame, jonge en stralende huid. Nimue Skin Technology blinkt uit als het gaat om anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging.

De producten bevatten buitengewone actieve ingrediënten die in synergie geformuleerd worden met wetenschappelijk bewezen delivery systems. Deze delivery systems hebben het vermogen om de werkstoffen in een stabiele en actieve vorm de huid in te krijgen.

NIMUE BEHANDELFILOSOFIE
De Nimue Skin Technology Derma-cosmeceutical behandelfilosofie is gebaseerd op vier behandelprincipes. De actieve ingrediënten dragen bij aan deze processen in de huid. Hierdoor is het tegenwoordig mogelijk om de oorzaak van het huidprobleem te behandelen en niet enkel de symptomen!

Er zijn 4 behandelprincipes van Nimue Skin Technology:
– Verjonging – Ingrediënten die de natuurlijke fysiologische functie van de huid zodanig beïnvloeden dat de celdeling genormaliseerd wordt
– Herstel – Ingrediënten die de disbalans in de huid hersteld
– Anti-Oxidanten – Ingrediënten die de negatieve effecten van vrije radicalen vernietigen of neutraliseren
– Zonbescherming – Zonnefilters en high-tech ingrediënten die de negatieve effecten van UV stralen verminderen of voorkomen

Nimue Skin Technology Basic
Alle behandelingen van Nimue Skin Technology zijn gebaseerd op actieve werkstoffen waarbij het resultaat voorop staat. Tijdens een Basic behandeling van Nimue wordt de huid gereinigd, gepeeld en verzorgd. Deze behandelingen zijn ideaal voor iedereen die een verbluffend resultaat en ontspanning wil combineren in een behandeling.
Dankzij de unieke combinatie van anti-oxydanten en herstellende werkstoffen wordt de huid geherstructureerd en straal hij van gezondheid!

Huidverjonging en huidverbetering
Een actieve verjongingsbehandeling. Ideaal voor een door externe factoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid.
Een zachte maar actieve behandeling met een superieur resultaat die de poriën van de huid verkleint en voor een meer verfijnde stralende huidtextuur zorgt met een verhoogde elasticiteit en vitaliteit.

Huidproblemen
Een gezonde huid is niet vanzelfsprekend. Door diverse interne en externe factoren zoals medicatie of verkeerde cosmetica kan een huidprobleem ontstaan.
Nimue Skin Technology is o.a. gespecialiseerd in het behandelen van de probleemhuid, zoals acne, pigmentvlekken of rosacea.
Dankzij actieve ingrediënten vanuit de farmacie wordt de huid tijdens deze behandelingen opnieuw opgebouwd zodat de huidproblemen zich genezen en herstellen.

Nimue Skin Technology biedt sterke oplossingen voor diverse huidcondities;
Nimue Skin Technology kent 4 unieke huidcklassificaties

  • Environmentally Damaged Skin – Beschadigde huid door externe factoren
  • Hyperpigmented Skin – Huid met pigmentvlekken
  • Problematic Skin – Onzuivere probleemhuid
  • Interactive range – Huid die uit balans is door ziekte, medicatie of stress, gevoelige of hyper gevoelige huid

Dit was mijn blog over; Nimue Skin Technologie. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen. Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons op telnummer +31 (45) 5330674 , wij helpen u graag verder. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken.

Nimue Skin TechnologyU kunt bij ons terecht voor o.a. cosmetische en medisch pedicure behandelingen, acnebehandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, sport massages, laserbehandelingen, kalknagelbehandelingen, tattoo laserbehandelingen, ooglift zonder snijden behandelingen, Plasma Prolift behandelingen, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, hars en wax behandelingen en persoonlijke begeleiding bij afslanken met PowerSlim.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Huidpraktijk # Huidinstituut # Huidspecialiste # Schoonheidsspecialiste #Schoonheidssalon # Beautysalon # Pedicure & Medisch Pedicure # Laserinstituut # Tattoolaseren # Ooglidcorrectie zonder snijden # Brazilian Wax instituut # Afslankinstituut # PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!