Tattoo laserbehandeling

Veel gestelde vragen bij een tattoo verwijderen d.m.v laseren

Hoe ziet een tattoo laserbehandeling eruit bij Huidinstituut Reuvers Landgraaf?

 

Onderstaande informatie geeft een algemeen beeld hoe wij bij Huidinstituut Reuvers Landgraaf ( Zuid -Limburg) het verwijderen van een tattoo door middel van onze TSR PRO Yag laser behandelen.

De Tattoo laserbehandeling

Wij bekijken eerst de tattoo die gelaserd gaat worden zorgvuldig. Daarna leggen wij de klant in een comfortabele houding, desinfecteren de huid en zetten beiden een speciale bril op (omdat een laser schadelijk is voor de ogen indien men erin kijkt). Indien gewenst kan er vooraf een verdoving aangebracht worden, deze verdoving Emla crème kan op recept bij de huisarts gehaald worden. Daarna wordt de laser ingesteld en kan er worden begonnen met het laseren van de tattoo. De laser werkt met behulp van lichtflitsen, dit geeft een tikkend geluid en wordt veelal omschreven als het gevoel van elastiekjes die tegen de huid aan schieten. Na de behandeling wordt de huid gekoeld en kan er door de behandelaar indien nodig een aloe vera gel of antibacteriële crème meegegeven worden.

Direct na de tattoo laserbehandeling kan er wat inkt uit de huid komen en lijkt het of dat de tatoeage reeds bijna verdwenen is dat komt door de zogenaamde lasersnow dit verdwijnt meestal weer binnen 30 minuten. Het grootste resultaat zal echter pas na enkele weken zichtbaar zijn.

De tattoo laserbehandeling kan roodheid en oedeem/vochtophoping veroorzaken met soms wat bloedverlies. Ook kunnen er blaren en korstjes ontstaan, als deze eraf vallen komt de nieuwe huid vrij. Deze nieuwe huid is erg gevoelig voor bijvoorbeeld UV-straling en zal daarom goed verzorgd moeten worden met zonnebrandcrème liefst met een hoge factor SPF30 en zonder toevoegingen van parfum.

Dit was mijn blog over hoe ziet een tattoo laserbehandeling eruit. Heeft u nog vragen over dit artikel? Aarzel dan niet en neem contact op met ons, wij helpen u graag.

U komt toch ook voor een tattoo laserbehandeling naar Huidinstituut Reuvers.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u mooie huid te geven. U komt toch ook voor een tattoo laserbehandeling naar Huidinstituut Reuvers. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken makkelijk bereikbaar.

U kunt bij ons terecht voor o.a. cosmetisch & medisch pedicure behandelingen, acne behandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, sport massages, laserbehandelingen, dermapen behandelingen, microdermbabrasie behandelingen, kalknagelbehandelingen, Tattoo laserbehandelingen, Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, ooglid correctie zonder snijden, Plasma Prolift behandelingen, hars en wax behandelingen en persoonlijke begeleiding bij afslanken met PowerSlim.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Huidpraktijk # Huidinstituut # Huidspecialiste # Schoonheidsspecialiste # Schoonheidssalon # Beautysalon # Pedicure & Medisch Pedicure # Laserinstituut # Oogliftcorrectie zonder snijden instituut # Brazilian Wax instituut # PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!