Veel gestelde vragen bij een tattoo verwijderen d.m.v laseren

Tattoo of tatoeage verwijderen Huidinstituut Reuvers

Is een laserbehandeling pijnlijk?Veel gestelde vragen bij een tattoo verwijderen d.m.v laseren

Een tattoo verwijderen d.m.v. een laser is niet geheel pijnloos. Tijdens het weglaseren ervaar je een gevoel dat het beste te vergelijken is met een zonnebrand.

Een tattoo verwijderen hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoeveel behandelingen je nodig hebt om je tattoo te verwijderen is afhankelijk van de grote -, diepte -, kleuren tatoeage, huidskleur, herstel van het lichaam. Door de nieuwe meest geavanceerde techniek van de laser worden tatoeages in gemiddeld 4 tot 12 behandelingen verwijderd.

Hoeveel tijd moet er tussen de behandelingen voor het weglaseren van je tattoo verwijderen zitten?

Vaak afhankelijk van de grootte van de tattoo zal tussen de behandelingen van het weglaseren 4 tot 12 weken zitten. Tijdens het gratis intakegesprek zullen wij bij Huidinstituut Reuvers je hierover informeren.

Door wie wordt de behandeling van het tattoo verwijderen uitgevoerd?

De behandeling van het tattoo verwijderen wordt uitgevoerd door onze zeer ervaren, medisch gediplomeerde en gekwalificeerde huidspecialist.

Hoe is de huid na het weglaseren?

Na het weglaseren van je tattoo ervaar je een warm, branderig gevoel, vergelijkbaar met een intensieve zonnebrand. Dit kan een aantal uren na het weglaseren aanhouden. Ook kan de huid gezwollen zijn en er kan (bloed)blaarvorming ontstaan. Koelen met een icepack is aan te raden.

Hoelang mag je niet in de zon/zonnebank na het tattoo weglaseren?

Het is belangrijk om het behandelde gebied de eerste 6 weken niet bloot te stellen aan zonlicht of zonnebanklicht zodat uw huid goed kan herstellen. Daarna is het van belang om het behandelende gebied met een Spf 50 in te smere.

Zijn er beperkingen na een behandeling voor het weglaseren van je tattoo?

Na het tattoo verwijderen d.m.v. een laserbehandeling zijn er weinig beperkingen die je in acht moet nemen. Je kunt direct na het tattoo verwijderen bijna al je dagelijkse bezigheden weer oppakken.
De eerste dag mag je de tatoeage niet in contact laten komen met water. Vermijdt contactsporten en andere activiteiten die een goed herstel in de weg kunnen staan. Drink veel water i.v.m. afvoer inktdeeltjes. Bezoek ook geen sauna en geen zonnebank de eerste weken.

Blijven er littekens achter na het weglaseren van je tatoeage?

Wij bij Huidinstituut Reuvers laseren met de grootste zorgvuldigheid en veiligheid waardoor er geen littekens kunnen ontstaan, echter is de kans aanwezig dat er reeds littekenweefsel is ontstaan bij het zetten van de tattoo.

Kan er ook een deel van een tatoeage verwijderd worden als men een cover up wil?

Indien men een cover up wenst is het mogelijk om een deel van je tatoeage weg te laseren. Je hebt dan minder laserbehandelingen nodig en je kunt hierna
dan heel makkelijk weer een andere tatoeage overheen laten zetten.

Is de tatoeage na het weglaseren meteen weg?

Het lijkt dat een tatoeage meteen bij de eerste laserbehandeling weg is, dit komt door de zogenaamde lasersnow, na 30 minuten trekt dit weer weg en is de tatoeage weer zichtbaar. Een tatoeage is niet meteen weg na het weglaseren, je hebt hiervoor meerdere behandelingen nodig. Tijdens het intakegesprek zal onze huidtherapeute bepalen hoeveel behandeling er nodig zijn voor het verwijderen van je tatoeage.

Zijn er kosten verbonden aan een intakegesprek voor tattoo verwijderen?

Huidinstituut Reuvers berekent geen kosten voor het intakegesprek van het tattoo verwijderen. Het gesprek voor het weglaseren van je tattoo is geheel vrijblijvend bij Huidinstituut Reuvers. Jij beslist of je jezelf wel of niet bij ons wilt laten behandelen voor het verwijderen van je tatoeage. Eventueel kan de eerste behandeling van het weglaseren van je tatoeage direct plaatsvinden. De kosten voor de behandeling van het tattoo verwijderen worden volgens onze tarievenlijst in rekening gebracht.

Wat zijn de kosten voor tattoo verwijderen?

De kosten van het verwijderen van je tattoo zijn afhankelijk van de grootte van je tattoo en van het aantal behandelingen dat nodig is om je tattoo te verwijderen. Het verwijderen van je tatoeage is al mogelijk vanaf € 45,00 per behandeling. Tijdens een gratis vrijblijvend intakegesprek bij Huidinstituut Reuvers Landgraaf kunnen wij je de kosten per behandeling aangeven en een indicatie geven van het totaal aantal te verwachten behandelingen voor het verwijderen van je tatoeage.

U bent bij Huidinstituut Reuvers in goede handen. Wij werken met de PRO Yag Laser. Is uw tatoeage niet meer wat het geweest is? Heeft u persoonlijke redenen om uw tattoo of PMU te laten verwijderen? Bel ons op telefoonnummer +31 (45) 5330674 of maak meteen een afspraak voor een persoonlijk intake gesprek. Tijdens het intake gesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u mooie huid te geven. U komt toch ook voor een tattoo verwijderen laserbehandeling naar Huidinstituut Reuvers. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken makkelijk bereikbaar.

Dit was mijn blog over veel gestelde vragen bij tattoo verwijderen d.m.v. laseren. Heeft u nog vragen over dit artikel? Aarzel dan niet en neem contact op met ons, wij helpen u graag verder. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend en passend huidadvies op telefoonnummer +31 (45) 5330674

U kunt bij ons terecht voor o.a. medisch pedicure behandelingen, acne behandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, sport massages, laserbehandelingen, kalknagelbehandelingen, Tattoo laserbehandelingen, Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, oogliftcorrectie zonder snijden, Plasma Prolift behandelingen, hars en wax behandelingen en persoonlijke begeleiding bij afslanken met PowerSlim.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Huidpraktijk # Huidinstituut # Huidspecialiste # Schoonheidsspecialiste # Schoonheidssalon # Beautysalon # Pedicure & Medisch Pedicure # Laserinstituut # Oogliftcorrectie zonder snijden instituut # Brazilian Wax instituut # PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!