Feiten over cosmetische producten

Rimpels

Feiten over cosmetische producten

Wat is het verschil tussen huidverzorgings producten uit de drogisterij/parfumerie en die van de huidprofessional?

Vind je het ook vaak zo lastig om te kiezen welke producten en of merken nu er echt geschikt zijn voor je huid? Je ziet vaak door de bomen het bos niet meer zoveel is er te verkrijgen. Ook in de televisiewereld of op social media zie je vaak cosmetica reclames die claimen dat deze producten echt werken, en die in de huid daadwerkelijk huidverbetering kunnen bieden, maar wanneer je ze probeert zie je dat er weinig tot geen resultaat is. Hoe kan dat?
Wat is nou het verschil tussen cosmetische producten die je bemachtigt via de huidprofessional en producten die je in een drogisterij of parfumerie koopt?

Er bestaat helaas nog veel onwetendheid over wat producten en ingrediënten nou precies in de huid doen. Eén van de grootste verschillen tussen cosmetische producten van de huidprofessional en de winkelier is hun doelgroep. Producten in drogisterijen en parfumerieën zijn vaak gemaakt om bij zoveel mogelijk huiden te passen. De producent maakt ten slotte niet voor niets zoveel reclame, zij willen massaal verkopen. Maar hoe kan dit? Iedere huid heeft een andere samenstelling en andere behoeften. Het gevolg is daardoor dat deze producten vaak een lage concentratie aan werkstoffen bevat, zodat huiden hier niet zo snel op zullen reageren. Zelfs wanneer het eigenlijk totaal niet bij jouw huid past, kan het nog zijn dat deze ingrediënten jouw huid geen kwaad doen.
Fijn, zou je denken, je wilt ook geen nare reacties. Dat klopt, maar wil je niet liever een product dat ook daadwerkelijk gericht is op jouw huid en ook jouw huid verbetert?

Feit is, dat bepaalde ingrediënten in crèmes, serums en cleansers nou eenmaal een minimale concentratie nodig hebben voordat deze effectief zijn. Deze zijn dan ook niet te koop bij een drogist of parfumerie omdat deze toch wel uitleg behoeftig zijn en niet ieder huidtype geschikt is voor bepaalde producten. Om daadwerkelijke huidverbetering mogelijk te maken heb je daarom een krachtiger product nodig dan hetgeen dat voor de massa geproduceerd wordt.
Natuurlijk gaat je huid erop reageren wanneer je een product gebruikt met een hoge concentratie werkstoffen wanneer dit niet op jouw huid afgestemd is. Daarom is het zo belangrijk om een product echt bij de huidprofessional aan te schaffen, het liefst nadat je een huidanalyse ondergaan hebt. Zo weet je zeker dat de producten die jij gebruikt precies passen bij wat jij nodig hebt en zal je kans op reacties verkleinen tot het minimum. Zo kun je tóch huidverbetering realiseren en een mooie, egale en gladde huid ervaren zonder een nare reactie.

Bent U benieuwd naar de huid verbeterende cosmetische producten van Huidinstituut Reuvers en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons op telnummer +31 (45) 5330674 , wij helpen u graag verder.

PCA Skin

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Huidpraktijk # Huidinstituut # Huidspecialiste # Schoonheidsspecialiste # Schoonheidssalon # Beautysalon # Pedicure & Medisch Pedicure # Laserinstituut # Oogliftcorrectie zonder snijden instituut # Brazilian Wax instituut # PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!