Tips om gezonder thuis te eten en koken

Power Slim

Tips om gezonder thuis te eten en kokenTips om gezonder thuis te eten en koken

 

  • Tip 1: Shop verstandig. Zelf heb ik weinig tot geen tijd om boodschappen te doen. Jammer, want ik vind het wel heel leuk om langs de schappen te gaan en laat me vaak verleiden door mooie en aantrekkelijke etiketten van nieuwe producten. Maar wat doe ik als ik geen tijd heb? Ik pak een app van de dichtstbijzijnde supermarkt, struin door alle lekkere en healthy recepten en plaats deze mét ingrediënten in een keer in mijn boodschappenmand. Twee vliegen in een klap! Meteen een recept en ik hoef niets zelf uit te zoeken.

 

  • Tip 2: Bedenk ‘s morgen wat je ‘s avonds wilt eten. Zelf stop ik mijn vriezer vol met vlees, vis, groenten en andere dingen om mee te koken. Elke ochtend bedenk ik waar ik zin in heb en haal het vast uit de vriezer. Zo hoef ik na een drukke werkdag alleen nog maar het fornuis aan te zetten, want alles ligt al ontdooid klaar.

 

  • Tip 3: deze hangt samen met de eerste tip: Ga nooit boodschappen doen met honger. Een hongergevoel zorgt ervoor dat je snel en makkelijk iets in je mond wil stoppen en dus in je winkelmandje stopt. Vaak zijn deze producten suiker- en/of koolhydraatrijk. Ze geven even voldoening, maar door de piek en daling in je bloedsuikerspiegel ben je vaak maar kort verzadigd. Een uurtje later heb je weer trek, ga je eten en dan neem je uiteindelijk dus meer calorieën.

 

Last but not least: PowerSlim heeft een heel mooi kookboek ontwikkeld met de makkelijkste en lekkerste recepten. Een korte bereidingstijd zorgt ervoor dat je snel een maaltijd op tafel hebt staan.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Huidpraktijk # Huidinstituut # Huidspecialiste # Schoonheidsspecialiste # Schoonheidssalon # Beautysalon # Pedicure & Medisch Pedicure # Laserinstituut # Oogliftcorrectie zonder snijden instituut # Brazilian Wax instituut # PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!