Oogliftcorrectie zonder operatie

OOGLIFTCORRECTIE ZONDER OPERATIE

Nieuw bij Huidinstituut Reuvers: Plasma ProLift, dé oogliftcorrectie zonder operatie!

Wilt u af van overhangende oogleden? Bent u ook die zware oogleden beu en wilt u niet altijd zo vermoeid of sombere ogen hebben? Of zorgen uw overhangende oogleden voor praktische problemen omdat ze het zicht beperken? Maar ziet u ook op tegen een operatie om uw oogleden te liften? Dan zou onze nieuwe oogliftcorrectie/ ooglidcorrectie-behandeling met de Jett Plasma Lift Profi wel eens dé behandeling voor u kunnen zijn! Dit is de nieuwste generatie technologie voor huidverstrakking en stimulering van de collageen aanmaak van de oogleden. Het zorgt voor direct liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op langere termijn*. Het is een fantastisch alternatief voor chirurgische ingrepen zonder prikken en snijden! En ook nog een zeer betaalbaar en effectief*! En dat (in de meeste gevallen) in slechts één behandeling!

Onze ooglift-behandeling is uitermate geschikt voor:

 • Bovenooglidcorrectie
 • Onderooglidcorrectie
 • Liften oogleden

De Plasma Prolift-behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. En voor jong en oud…

Voordelen oogliftcorrectie zonder operatie (Plasma Prolift)

 • Zonder operatie, dus geen anesthesie
 • Geen hechtingen
 • Heel korte hersteltijd
 • Langdurig resultaat*

Oogliftcorrectie zonder snijden

Hoe gaat de oogliftcorrectie behandeling in het werk?

Zo’n 45 minuten voordat we van start gaan met de eigenlijke Plasma ProLift-behandeling, wordt de te behandelen huid ingesmeerd met een verdovende crème. Het apparaat werkt met een techniek die de huid eerst scant en vervolgens kleine ‘vonkjes’ afgeeft. Door de behandelkop 2 mm boven de huid over het behandeloppervlak te bewegen, wordt de huid verwarmd. Het bovenste laagje van de huid verdampt dan waarna het proces van weefselherstel, huidverstrakking, verbetering van de elasticiteit en de weerstand van het weefsel start.

 

We werken met de ‘Dot by dot‘-techniek. Met de gepatenteerde ‘gelijkstroom plasma-techniek’ is het mogelijk om dots (puntjes) van slechts 0,1 mm te produceren. Hierdoor is alle energie op één punt gefocust en wordt een diepte bereikt van 0,2 tot 0,4mm. Dit resulteert in samentrekken van de huid, wat een liftend effect geeft.

Is de oogliftcorrectie behandeling voor iedereen geschikt?

De oogliftcorrectie behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de behandeling niet worden uitgevoerd, onder meer:

 • Mensen met Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Mensen met andere geïmplanteerde elektrische apparaten
 • Epilepsie patiënten
 • Tijdens Zwangerschap
 • Mensen met metalen implantaten in het behandelgebied

Uw gezondheidstoestand en conditie van de huid zijn belangrijk voor de specialiste. De specialiste bepaalt voor de behandeling of u in aanmerking komt voor de behandeling en bespreekt samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Na de oogliftcorrectie behandeling

Direct na de behandeling kunnen er wat roze/rode plekjes op de huid ontstaan. Dit is in het merendeel van de gevallen na een aantal uur tot twee dagen verdwenen. Ook kan de huid lichte tot matige zwelling vertonen die tot vijf dagen kan aanhouden. Daarnaast kunnen er bijna onzichtbare korstjes van 0,1mm doorsnede ontstaan. Deze mag u er absoluut niet afhalen om risico op littekentjes te voorkomen. Deze korstjes vallen er na een aantal dagen tot een week vanzelf af. Onder de korstjes ontstaat de nieuwe jonge huid.

Het is belangrijk de huid de eerste paar dagen goed te hydrateren maar niet te weken. Daarna 3 keer per dag de aanbevolen crème te gebruiken die dun wordt opgebracht en goed wordt uitgestreken. Indien u naar buiten gaat, moet u de oogleden een paar keer per dag insmeren met de aanbevolen crème met factor 50 of compleet beschermen met een blokker. Als de zon schijnt, adviseren wij een zonnebril te dragen. Bij onvoldoende bescherming van de behandelde huid bestaat namelijk de kans op blijvende pigmentatie van de huid.

 • De eerste 5 uur na de behandeling mag u niet intensief sporten, zwemmen, de huid koelen of weken.
 • De eerste week niet in de sauna of infrarood.
 • Advies: gedurende 1 week geen make-up op de behandelde zone.
 • De eerste 4 weken na de behandeling mag u niet in de zon of onder de zonnebank.

Na 12 weken is het eindresultaat bereikt.

Aantal behandelingen oogliftcorrectie zonder operatie

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid van het huidoverschot, het huidtype, complexiteit van het probleem en uw individuele wensen. In de meeste gevallen kan één behandeling voldoende zijn. Echter, in sommige gevallen kan een tweede of zelfs nog derde behandeling nodig zijn. Tussen de behandelingen moet dan een ‘rustperiode’ zitten van ongeveer 8 tot 12 weken.

Oogliftcorrectie met Jett Plasma Lift Profi

Bij Huidinstituut Reuvers werken we met het revolutionaire cosmetische apparaat Jett Plasma Lift Profi; de nieuwste generatie apparatuur op het gebied van oogliftcorrectie.

De Jett Plasma Lift Profi is een gepatenteerd systeem. Het is het enige systeem in Nederland waarbij u een ooglift ondergaat met gelijkstroom. Hierdoor kan de plasma-straal heel precies de huid binnen dringen tot in de lederhuid (dermis) waar collageen en elastine zich bevinden.

De oogliftcorrectie behandeling met de Jett Plasma is gebaseerd op verdamping van de bovenste huidlaag. Door verdamping ontstaat op de behandelde plekken een krimpeffect van de huid. Het resultaat? Een strakkere en gelifte huid. De behandeling met de Jett Plasma Lift Profi is volledig veilig.

Hoe werkt de Jett Plasma Lift Profi?

Het apparaat werkt op basis van plasma, dat zorgt voor een direct liftend en verjongend effect. Een behandeling met plasma heeft een positief effect op de langere termijn omdat het indirect zorgt voor stimulatie op de diepere huidlagen. Dit stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels. Hierdoor krijgen de behandelde zones een extra boost in hun stevigheid en volume.

Plasma ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Er ontstaat een kleine geladen plasma-straal, zonder dat er direct contact is met de huid. Als reactie op deze plasma-straal trekt de huid vrijwel direct samen waardoor er een liftend effect ontstaat.

jett plasma liftDe behandeling met de Plasma Lift Profi is, naast de ooglift behandeling, ook uitermate geschikt voor de behandeling van:

 • Diepere en oppervlakkige rimpels, bijvoorbeeld bovenlip of kraaienpootjes
 • Couperose
 • Acne (zodra de acute fase voorbij is: betere genezing en gen littekenvorming)
 • VerschillendeDe Jett Plasma Lift Profi heeft de 3e plaats behaald (van honderden nominaties) voor de Professional Beauty Product of the Year 2017.
  * Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

  Oogliftcorrectie zonder snijden

Bent U benieuwd naar de oogliftcorrectie behandelingen van Huidinstituut Reuvers en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons op telnummer +31 (45) 5330674 , wij helpen u graag verder.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Huidpraktijk # Huidinstituut # Huidspecialiste # Schoonheidsspecialiste # Schoonheidssalon # Beautysalon # Pedicure & Medisch Pedicure # Laserinstituut # Oogliftcorrectie zonder snijden instituut # Brazilian Wax instituut # PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!