Geen make-up, toch reinigen?

HuidinstituutReuversHuidReinigen

Geen make-up, toch reinigen?

Deze blog zal gaan over het reinigen van de huid wel of niet met het dragen van make-up. Vaak wordt het reinigen van de huid geassocieerd met make-up. Echter is het dragen van make-up niet de enige rede om je gezicht grondig te reinigen, luchtvervuiling is de grootste boosdoener en maakt je huid vuil.

Als je je gezicht niet reinigt verstoppen hierdoor je poriën en krijg je sneller last van onzuiverheden oftewel puistjes. Je huid ziet er bovendien dof en grauw uit. In het belang van je huid maak elke avond en ochtend je gezicht schoon met een alles in 1 gezichtsreiniger van Dermaquest, of met een reinigingsgel of milk van Skeyndor en sluit eventueel af met een lotion van om de poriën te sluiten.

Nu zult u wel denken als ik ‘s-avonds mijn huid reinig waarom moet ik dat dan het ‘s-morgens weer doen? ‘S-nachts scheidt onze huid vetten en afvalstoffen uit deze blijven op de huid liggen als men deze niet grondig reinigt en kunnen de werkstoffen van de cremes, serums etc. hun werk niet doen. Reinigen met water is niet voldoende, water lost namelijk de huidvetten niet op.

Reinigen is bovendien ook heel belangrijk omdat op een niet gereinigde huid de werkstoffen van de producten niet goed hun werk kunnen doen daar ze op de oppervlakte blijven zitten en niet voldoende kunnen binnendringen voor een optimaal resultaat en een mooie gezonde huid.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook naar Huidinstituut Reuvers al 10 jaar lang uw vertrouwde schoonheidssalon, huidverbeteringadres, medisch pedicure, permanent make-up -en afslankstudio in Landgraaf en regio Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade en omstreken.

Dit was mijn blog over geen make-up, toch reinigen? Heeft u nog vragen over dit artikel? Aarzel dan niet en neem contact op met ons, wij helpen u graag verder.