30 dagen Power Slim Afslank Challenge

Afslanken metPowerSlim

Heeft u ook het goede voornemen om iets aan uw overtollige kilo’s te doen? Start dan direct na oud & nieuw met onze 30 dagen Power Slim Afslank Challenge.

Vanaf maandag 5 januari gaat Huidinstituut Reuvers van start met de 30 dagen Power Slim Afslank Challenge! Ga deze uitdaging met uzelf aan. Wij helpen u daarbij graag.
Wat kunt u van ons verwachten: 30 dagen coaching, 30 dagen voedingsadvies, 30 dagen tips; kortom in 30 dagen slanker, fitter en zelfverzekerder.
Uw voordeel:
– € 40,- korting op het PowerSlim starterspakket (nu € 119,- i.p.v. € 159,-).
– Gratis PowerSlim receptenboek t.w.v. € 14,95.
– 10% korting op al je PowerSlim aankopen gedurende deze 30 dagen challenge.

Maandag 15 december beginnen wij met de kick off. In de komende 3 weken kunt u een afspraak maken voor een gratis intakegesprek waarbij een behandelplan wordt opgesteld en aan u wordt uitgelegd hoe afvallen met PowerSlim werkt. Op maandag 5 januari gaan de 30 dagen van de challenge in en kunt u beginnen met uw uitdaging.

Huidinstituut Reuvers biedt u gratis coaching en begeleiding bij afslanken met PowerSlim. Het PowerSlim afslankprogramma is door diëtisten ontwikkeld en is een bewezen en succesvolle methode om daadwerkelijk af te slanken. Meer weten over PowerSlim? Ga dan naar onze website https://www.huidinstituutreuvers.nl/afslanken/power-slim/

Graag gaan ook wij de uitdaging aan om ervoor te zorgen dat u snel uw streefgewicht bereikt. U komt toch ook voor een gratis intakegesprek naar Huidinstituut Reuvers te Landgraaf.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend en passend PowerSlim afslankadvies op telefoonnummer +31 (45) 5330674. Of mail naar info@huidinstituutreuvers.nl.

Nog nooit was afslanken zo leuk en lekker.

Met gastvrije groet,
Brigitte Reuvers

Huidinstituut Reuvers
De Toren 4
6374 NH Landgraaf
Nederland
+31 (45) 5330674