Goede huidverzorging is een must voor iedere huid.

Ik wil graag weer een frisse en gezonde uitstraling

Goede huidverzorging is een must voor iedere huid.

Helaas weet nog niet iedereen het belang van een goede huidverzorging en de huidverzorgingsproducten die daar bijhoren!. Vaak vinden onze klanten dat ze een droge, trekkerige of zelfs een gevoelige huid hebben. Bij nadere navraag blijkt dit vaak te zijn ontstaan op het moment dat ze zijn begonnen met het smeren van crèmes.

Juiste producten

Veelal vind men het prettig om heerlijk geurende rijke crèmes van parfumerie of drogist te smeren. Alleen al door de aanwezigheid van parfums en parabenen kunnen er diverse huidirritatie ontstaan. Door het smeren van teveel crème, of te rijke crème kan er een droge huid ontstaan. Dit klinkt tegenstrijdig maar doordat er een dikke laag moisturizer wordt aangebracht op de huid, denken de onderliggende huidstructuren dat ze zich in een vochtige omgeving bevinden dus worden bepaalde cellen in de huid aangestuurd minder vocht aan te trekken.

Op het moment dat de crème op de huid blijft liggen omdat deze niet intrekt, wordt deze veelal afgeveegd en blijft er een droge trekkerige huid achter. Vaak wordt er dan snel weer een crème aangebracht om dit nare gevoel te bestrijden en zo ontstaat er een vicueuze cirkel. De celvernieuwing wordt door teveel en/of te dikke crème ook belemmerd doordat de dode huidcellen bijeen geplakt blijven op het huidoppervlak door de crème.

Cosmeceuticals

Door gebruik van goede producten met geselecteerde actieve ingrediënten op uw huid afgestemd kan er zeer gemakkelijk weer een stralende, frisse, sterke, jonge huid worden verkregen. Wij bij Huidinstituut Reuvers werken met 2 cosmeceutical merken te weten Dermaquest en PCA Skin Care. Beide merken zijn hoog geconcentreerd in werkstoffen en betekenen ook echt iets voor uw huid. Zowel onze huidbehandelingen als de producten voor thuisgebruik geven geweldige resultaten.

Dit was mijn blog over; goede huidverzorging is een must voor iedere huid. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen. Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons op telnummer +31 (45) 5330674 , wij helpen u graag verder.

 

 

 

Goede huidverzorging is een must voor iedere huid.

 

Huidpraktijk # Huidinstituut # Huidspecialiste # Schoonheidsspecialiste # Schoonheidssalon # Beautysalon # Pedicure & Medisch Pedicure # Laserinstituut # Oogliftcorrectie zonder snijden instituut # Brazilian Wax instituut # PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.