Ooglidcorrectie in slechts 1 behandeling (zonder snijden)

De Jett Plasma Lift Profi

Ooglift in slechts 1 behandeling met de jett plasma lift profi (boven en/of onder ooglid)

 • Zonder te snijden
 • Zonder anesthesie
 • Zeer korte hersteltijd
 • Minimale bijwerkingen
 • Langdurig resultaat

Jett Plasma lift profi techniek
De Jett Plasma Lift Profi werkt met een gepatenteerde gelijkstroom plasma-straal. Deze plasma-straal beïnvloedt het biologisch weefsel en zorgt voor een reactie van het lichaam. Het plasma zorgt voor een zeer effectieve peeling, herstel, straktrekken, verbeterde elasticiteit en stimuleert bovendien ook de weerstand en immuniteit van de huid*. De plasma-straal wordt op 2 manieren gebruikt: de scan-plasma techniek en dot by dot techniek.

Scan-plasma techniek
Met de jett plasma lift profi scan techniek behandelen wij de huid d.m.v. scannen. Door de behandelkop 2 mm boven de huid, horizontaal en verticaal over het behandeloppervlak te bewegen wordt de huid verwarmt en ontstaat rode uitslag, erythema. Dit betekend verhitting van de dermis. Hierdoor start het proces van weefselherstel, huidverstrakking, verbetering van de elasticiteit en het stimuleert ook de immuniteit en de weerstand van het weefsel*.

* Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst

Dot by dot techniek

Met de gepatenteerde gelijkstroom jett plasma lift profi-techniek is het mogelijk om dots van slechts 0,1 mm te produceren. Hierdoor is alle energie (vermogen) op 1 punt gefocust en wordt een diepte bereikt van 0,2 tot 0,4 mm. Dit resulteert in samentrekken v.d. huid, dit geeft een liftend effect. Door dots van slechts 0,1 mm veroorzaken we veel minder schade aan de epidermis. De huid ziet na de behandeling wat rood.

Extra groot voordeel: De dots zijn niet of nauwelijks zichtbaar, hierdoor kan de cliënt meteen na de behandeling haar of zijn dagelijkse werkzaamheden weer hervatten.

De Jett Plasma Lift Profi

ooglidcorrectie in slechts 1 behandeling (zonder snijden)

 

 

 

Ooglift in slechts 1 behandeling

 

 

 

REVOLUTIONAIRE BEHANDELING VOOR BOVEN EN/OF ONDER OOGLID MET DE JETT PLASMA LIFT PROFI TECHNIEK

 • Ooglift in slechts 1 behandeling
 • Snelle behandeltijd, max. 7 minuten per ooglid
 • Non-invasief
 • Zonder algehele anesthesie
 • Zeer korte hersteltijd
 • Minimale bijwerkingen
 • Langdurig resultaat

Scan plasma: ooglift in slechts 1 behandeling!

 

Profiteer nu van onze introductieprijs: van €375,- voor slechts €299,-

De Jett Plasma Lift Profi is een modern cosmetisch apparaat, ontwikkeld en geproduceerd in Tsjechië. Het apparaat is uitermate geschikt voor het verwijderen van kleine cosmetische onvolkomenheden en voor professionele cosmetische behandelingen. De resultaten zijn meteen na de behandeling zichtbaar.
Plasma zorgt voor direct liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume.

* Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Hieronder enkele resultaten van de ooglift behandeling.

Voor en na foto’s

De behandeling met de Jett Plasma Lift Profi is geschikt voor:

 • Oogleden (boven en onder)
 • Diepe en oppervlakkige rimpels
 • Acne, geschikt als de acute fase voorbij is, betere genezing en geen littekenvorming
 • Couperose, teleangiectasie (haarvaten tot 1 mm dikte), spinnaevi,
 • kleine hemangioom
 • Pigment vlekken (alleen na consult dermatoloog)
 • Littekens o.a. striae, acnelittekens, hyperkeratose

De jett Plasma Pro Lift behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud.

Dit was mijn blog over; Oogliftcorrectie in slechts 1 behandeling (zonder snijden) met de jett palsma lift profi. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en/ of uw huid een kuurtje kan gebruiken?Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons op telnummer +31 (45) 5330674 , wij helpen u graag verder.
Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Huidpraktijk # Huidinstituut # Huidspecialiste # Schoonheidsspecialiste # Schoonheidssalon # Beautysalon # Pedicure & Medisch Pedicure # Laserinstituut # Oogliftcorrectie zonder snijden instituut # Brazilian Wax instituut # PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!