Huidinstituut en Schoonheidssalon Landgraaf legt uit wat rimpels zijn?

Micro dermabrasie

Huidinstituut en Schoonheidssalon Landgraaf legt uit wat rimpels zijn?

Rimpels

Minder rimpels en fijne lijntjes op een natuurlijke manier

Uw huid glad en mooi

Rimpels onder de ogen, op het voorhoofd of op andere plekken van het gezicht. Ze zijn onvermijdelijk, ook al willen we het liefst een glad en strak gezicht. Rimpelvorming is helaas niet te voorkomen, maar we kunnen het verouderingsproces van de huid en het ontstaan van rimpels wel vertragen.
Rimpelvorming kan genetisch bepaald zijn. Maar ook andere factoren, zoals stress, zonlicht, roken en luchtvervuiling, hebben een negatief effect op de huidconditie. Aanvankelijk merkt u dat de fijne lijntjes duidelijker zichtbaar worden en dat de huid droger aanvoelt. Later vormen zich steeds nadrukkelijker rimpeltjes.
Gelukkig zijn er behandelingen die u een mooie, gladde huid met minder rimpels geven. Voor iedere specifieke behoefte of vraag en voor elk huidtype heeft Huidinstituut en schoonheidssalon Reuvers Landgraaf een passend behandeling.

Natuurlijke werkstoffen

Bent u op zoek naar behandelingen die uw huid direct zichtbaar verbeteren en een duidelijk voelbaar resultaat geven? Wij bieden u effectieve facials om uw rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Zeer resultaatgerichte gezichtsbehandelingen, samengesteld uit krachtige, natuurlijke werkstoffen. In ons schoonheidssalon in Landgraaf ervaren we dat deze behandelingen niet alleen bij vrouwen zeer populair zijn, ze spreken ook steeds meer mannen aan.

Juiste behandelingen

Voor het verminderen van rimpels kunnen we gebruik maken van cosmetische huidpeelings , microneedling (Dermapen), microdermabrasie wel of niet gecombineerd met de dermashaper of chemische-peelings. Uw huidconditie, leeftijd en de mate van zonbeschadiging zijn bepalend voor de keuze van de juiste behandelingen.
De redenen dat iedereen vroeg of laat rimpels krijgt, zijn zeer verschillend.
Daarom maken we pas na een persoonlijk intakegesprek een gepaste keuze uit het ruime aanbod van rimpelverminderende behandelingen.
De verschillende behandelmodules kunnen heel goed apart, maar ook in kuurverband worden ingezet om uw huid snel te verbeteren. De behandelingen zijn erop gericht de huid te verjongen en de aanmaak van nieuwe huid te stimuleren. Hierdoor zal uw huid in korte tijd mooier worden. U zult versteld staan van het mooie resultaat.

Zachte en egale huid op elke leeftijd

De huidbehandelingen van Huidinstituut Reuvers zorgen ervoor dat uw rimpels verminderen. Uw huid ziet er zichtbaar beter uit en voelt zacht en soepel aan. Wij adviseren u graag welke (combinatie)behandelingen u het beste resultaat zullen bieden. Het resultaat is een zachte en egale huid op elke leeftijd. Ervaar het verschil!

Verbeterde hydratatie

Huidveroudering kan niemand stil zetten, maar met de juiste behandelingen en producten kan de klok wel enkele jaren terug gezet worden. Het resultaat: Een stralende huid op alle leeftijden! Door een verbeterde hydratatie zal de huid er eveneens beter uitzien.

Resultaten rimpelbehandelingen:Rimpels

– Fijne lijntjes verdwijnen nagenoeg
– Diepere rimpels vervagen
– De huid ziet er stralender uit
– De poriestructuur word fijner
– Er is minder kans op pigmentstoornissen
– Uw teint wordt egaler

Tips voor minder rimpels:

– Wees voorzichtig met de zon
– Gebruik dagelijks een beschermingsfactor tegen de zon
– Stop met roken
– Eet gezond: eet je rimpels weg
– Wees matig met alcohol en drink ruim voldoende water
– Zorg voor voldoende nachtrust
– Slaap op je rug
– Verzorg je huid goed
– Exfolieer je huid goed
– Zorg voor voldoende ontspanning
– Vermijd stress

Ook krijgen we een mooie huid door regelmatig een professionele gezichtsbehandeling te laten uitvoeren. Voor een intensief resultaat of bij huidproblemen kunt u bij onze huidspecialiste van Huidinstituut Reuvers terecht. Met hoge concentraties aan werkstoffen, chemische peelings, micro needling, microdermabrasie, dermashaper, kan er nog dieper in de huid gewerkt worden waardoor het resultaat ongekend wordt.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook naar Huidinstituut Reuvers al 10 jaar lang uw vertrouwde schoonheidssalon, medisch pedicure en huidverbeteringsadres in Landgraaf en regio Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade en omstreken.

Dit was mijn blog over rimpels.
Heeft u nog vragen over dit artikel? Aarzel dan niet en neem contact op met ons, wij helpen u graag verder.