10 Tips van Huidinstituut en Schoonheidssalon Reuvers Landgraaf tegen Anti aging

10 tips van Huidinstituut Reuvers tegen anti aging

10 Tips van Huidinstituut en Schoonheidssalon Reuvers Landgraaf tegen Anti aging

Slimme tips om de huid jong te houden en rimpels te verminderen.

Het antwoord op deze vraag is een stuk uitgebreider dan de vraag zelf, want de ouder wordende huid is onderhevig aan vele factoren die ervoor zorgen dat uw huid langer jong blijft of juist sneller veroudert…

Daarom hebben wij een lijst met tips samen gesteld waar u op kunt letten uw huid langer jong te houden.

  • Anti aging tip 1 -Voorkom overmatige blootstelling aan de zon.
  • Anti aging tip 2 -Gebruik zonnecrème: Gebruik een zonnecrème met minimaal factor 15. Let bij het gebruik van de zonnecrème goed op of deze bij uw huidtype past om de vochtbalans van uw huid op pijl te houden
  • Anti aging tip 3 -Begin op tijd met een anti aging programma: Voorkomen is beter dan genezen. Door op tijd te beginnen met huidverzorging, bij de schoonheidsspecialist, blijft je huid zo lang mogelijk jong en vitaal. Laat je adviseren over de vele huid verjongende behandelingen
  • Anti aging tip 4 -Vermijd roken en meeroken: Door te roken of mee te roken, trekt dit zuurstof en vitamine C weg en heeft het ook invloed op de opname van essentiële voedingsstoffen door het lichaam. Het aantal jaar dat u rookt heeft correlatie met het aantal vroegtijdige rimpels.
  • Anti aging tip 5 -Draag een zonnebril: De huid rondom de ogen is erg dun, bescherm deze dan ook extra voor UV straling door het dragen van een zonnebril.
  • Anti aging tip 6 -Slaap op uw rug indien mogelijk: Door met uw gezicht tegen het kussen aan te slapen, kan dit slaap lijntjes veroorzaken en uiteindelijk rimpels. Let goed op dat de stof van uw kussen zijdezacht is.
  • Anti aging tip 7 -Beweeg regelmatig: door te bewegen gaat uw cardiovasculaire systeem sneller, wat resulteert in allerlei positieve effecten, zoals meer zuurstof en essentiële voedingsstoffen voor de huid.
  • Anti aging tip 8 -U bent wat u eet: Gezond eten en regelmatig water drinken heeft een positief effect op uw huid. Anti-oxidanten, vitamines en mineralen maakt dat uw huid gaat stralen!
  • Anti aging tip 9 -Vermijd stress: Uw lichaam maakt door teveel spanningen het hormoon cortisol aan. Dit hormoon heeft een nadelig effect dat er sneller huidveroudering optreedt.
  • Anti aging tip 10 -Rust voldoende: Uw lichaam heeft rust nodig om te kunnen herstellen.

Neem deze tien tips in acht en houd uw huid lang jong en vitaal. Voor een vrijblijvende huidanalyse of adviesgesprek bent u altijd welkom bij Huidinstituut Reuvers in Landgraaf al 10 jaar lang uw vertrouwde schoonheidssalon, medisch pedicure en huidverbeteringsadres in Landgraaf en regio Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade en omstreken.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven.

Dit was mijn blog over 10 tips van Huidinstituut Reuvers tegen anti-aging. Heeft u nog vragen over dit artikel? Aarzel dan niet en neem contact op met ons, wij helpen u graag verder.