Verjonging en verbeteren van uw huid

verjongen en verbeteren van uw huid

Verjonging en verbeteren van uw huid

Huidinstituut Reuvers is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverjonging, oftewel anti-ageing behandelingen genoemd. We werken met de meest innovatieve apparatuur en technologieën die tot doel hebben uw huid te verbeteren en te verjongen. Wij blijven constant op de hoogte van alles d.m.v. het volgen van diverse opleidingen en gerichte huidverbeterende en huidverjongende cursussen. Wij hebben voor bijna elk probleem een passende oplossing te bieden.

Verouderingsproces van de huid

Er is geen ontkomen aan: wanneer we ouder worden verandert de huid. De huid verzorgt en vernieuwt zichzelf om de 28 dagen; vanaf ongeveer je twintigste levensjaar verloopt dat proces echter steeds trager. Of, anders gezegd, verloopt het verouderingsproces sneller naarmate je ouder wordt. Je huid verliest meer vocht en talg en gaat daardoor droog aanvoelen. Hierdoor ontstaan rimpels en daardoor neemt de elasticiteit van de huid af. Het verouderingsproces verloopt bij iedereen anders. Bekend is dat alcohol, roken, stress en zonnen het ouder worden van de huid versnellen; deze factoren vertragen namelijk de celvernieuwing en onttrekken vocht aan de huid.

Huidveroudering; wat kan ik doen?

Huidveroudering heeft betrekking op verschillende huidproblemen. Hierbij kunt u denken aan:

 • Rimpels, fijne lijntjes
 • Huidverslapping
 • Overhangende oogleden
 • Verminderde huidstructuur, grote poriën
 • Littekens
 • Pigment, ouderdomsvlekken
 • Couperose en/of rosacea

Goede behandelingen voor huidverjonging zorgen dat de verschillende tekenen van huidveroudering op een natuurlijke manier verminderen. De kwaliteit van de huid wordt verbeterd waardoor de huid er gezonder uitziet en beter aanvoelt. Welke behandeling het beste bij u past? Dat is afhankelijk van uw huid, uw wensen en de aard en mate van de huidveroudering.

Bij Huidinstituut Reuvers bieden we de volgende huidverjonging behandelingen aan:

 • Dermapen behandeling oftewel microneedling
 • Medische Microdermabrasie
 • Diverse peelingen
 • Dermashaper
 • Bindweefselmassage
 • Plasma prolift

Persoonlijk behandelplan huidverjonging

Voor behandelingen op het gebied van huidverjonging met het beste resultaat bent u in goede handen bij Huidinstituut Reuvers. Welke van bovenstaande behandelmethoden het beste aansluit bij uw wensen en huidprobleem is afhankelijk van diverse factoren. Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek, waarbij er een grondige huid- en probleemanalyse wordt gemaakt. Hierna kunnen wij een persoonlijk behandelplan voor u samenstellen, waarmee we het beste resultaat kunnen behalen.

U kunt bij ons terecht voor o.a. medisch pedicure behandelingen, acnebehandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, sport massages, laserbehandelingen, kalknagelbehandelingen, Tattoo laserbehandelingen, Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, permanent make-up, hars en wax behandelingen en persoonlijke begeleiding bij afslanken met PowerSlim.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend en passend huidadvies op telefoonnummer +31 (45) 5330674

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

 

Huidpraktijk # Huidinstituut # Huidspecialiste # Schoonheidsspecialiste # Schoonheidssalon # Beautysalon # Pedicure & Medisch Pedicure # Laserinstituut # Oogliftcorrectie zonder snijden instituut # Brazilian Wax instituut # PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!