Meest gestelde vragen over Cryolipolyse.

Meest gestelde vragen;

Cryolipolyse is op dit moment één van de populairste behandelingen. En dat is niet gek, want de resultaten zijn verbluffend! We merken echter dat er nog veel vragen en misvattingen rondom dit onderwerp zijn. Op deze pagina vindt u de belangrijkste informatie als het gaat om het bevriezen van vetcellen, ofwel cryolipolyse.

cryolipolyseWelke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?

De Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, bovenbenen, bovenarmen en onderkin.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De Body-wizard cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Ook voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 10-12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Wat te doen na de behandeling?

De Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief, wat betekent dat direct na de behandeling weer alles gedaan kan worden. Sommige klanten ervaren roodheid, lichte bloeduitstortingen, tintelingen of een gevoelloosheid in het behandelde gebied maar dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen. Na de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling kan men gewoon weer doorgaan met de dagelijkse activiteiten.

Is cryolipolyse een afvalmethode?

Cryolipolyse is erop gericht om plaatselijk vet aan te pakken en daarmee het figuur te corrigeren. Het is echter geen methode om veel gewicht te verliezen of obesitas aan te pakken. De behandeling geeft het beste resultaat bij personen met een normaal gewicht en een gezond BMI. Bij (zwaar) overgewicht is het noodzakelijk om eerst gewicht te verliezen door middel van een gezond dieet en voldoende beweging.

Is cryolipolyse pijnlijk?

Een cryolipolyse behandeling is niet pijnlijk. In het begin kan de temperatuur even onwennig aanvoelen, maar na enkele minuten is het koude gevoel verdwenen. De meeste cliënten ervaren de behandeling echter als comfortabel en ontspannend. U kunt na uw cryolipolyse pijnloos door met uw dagelijkse gang van zaken.

Is cryolipolyse gevaarlijk?

Cryolipolyse is absoluut niet gevaarlijk of schadelijk voor het lichaam. De behandeling is er enkel op gericht om de bovenste laag vetcellen af te koelen. Het lichaam zorgt vervolgens zelf voor de afbraak en afvoer van de vetcellen. De behandeling is uitwendig en niet-operatief (in tegenstelling tot liposuctie); er wordt dus niet gesneden en er is ook geen kans op ontstekingen of infecties. De speciale pads koelen op een constante temperatuur en beschermen de huid. Organen en spieren worden niet aangetast door de behandeling, omdat het koelen slechts aan de oppervlakte plaatsvindt.

Wat zijn de nadelen van cryolipolyse?

Cryolipolyse kent eigenlijk geen nadelen, want de behandeling is veilig, pijnloos en niet-operatief. Bovendien is er geen herstelperiode en is het resultaat al na enkele weken zichtbaar!

In de afgelopen jaren is er uitgebreid onderzoek gedaan naar de effecten en bijwerkingen van cryolipolyse. Alle onderzoeken laten zien dat de behandeling veilig is en dat er geen schadelijke bijwerkingen zijn. Het is echter wel belangrijk dat de behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde specialist. Huidinstituut Reuvers werkt uitsluitend met de Body wizard duo. Dit apparaat voldoet aan alle veiligheidseisen. Bovendien is Huidinstituut Reuvers een Cryospecialist gecertificeerde instituut.

Nu ter kennismaking

Wij geven je tijdens het intakegesprek een totaal prijs voor jouw Cryolipolyse programma.
Maak nu gebruik van ons speciale aanbod:

Eerste plaatsing voor €98 (i.p.v. €175) per plaatsing.*
*Geldig bij minimaal 3 behandelingen. Het programma moeten binnen 1 jaar voldaan zijn.

Huidinstituut Reuvers is al meer dan 12,5 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken zijn wij makkelijk bereikbaar.

U kunt bij ons terecht voor o.a. cosmetische en medisch pedicure behandelingen, acnebehandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, laserbehandelingen, kalknagelbehandelingen, tattoo laserbehandelingen, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, ooglift zonder snijden behandelingen, Plasma Prolift behandelingen, hars en wax behandelingen, en persoonlijke begeleiding bij afslanken d.m.v. PowerSlim en Cryolipolyse.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend en passend advies op telefoonnummer +31 (45) 5330674

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Huidpraktijk • Huidinstituut • Huidspecialiste • Schoonheidsspecialiste • Schoonheidssalon • Beautysalon • Pedicure & Medisch Pedicure • Laserinstituut • Tattooverwijdering • Oogliftcorrectie zonder snijden instituut • Brazilian Wax instituut • PowerSlim • Afslankcoach • Cryolipolyse plaatselijk vet bevriezen; bij ons vindt u alles onder een dak!