CRYOLIPOLYSE IS HÉT ALTERNATIEF VOOR LIPOSUCTIE

CRYOLIPOLYSE IS HÉT ALTERNATIEF VOOR LIPOSUCTIE

Overtollig vet op buik, lovehandles, bananarol, billen, benen, armen (kipfilets), borsten (man) of onderkin?

Soms bereikt u met trainen en diëten niet het gewenste resultaat. In dat geval wordt nogal eens de optie van liposuctie overwogen voor bijvoorbeeld benen, bovenbenen, buik, billen of lovehandles. Liposuctie, ook wel liposcultuur of liposculpture genoemd, is een plastisch chirurgische ingreep voor het weghalen van overtollig vet.

Maar Liposuctie is niet de enige manier om af te rekenen met de moeilijke pondjes en kilo’s!

Er is een alternatief zonder operatie en naalden dat fantastische resultaten boekt. De naam van de behandeling? Cryolipolyse! Het is een uitwendige behandeling voor het verwijderen van vetcellen, waar geen naald aan te pas komt. Kortom, u kunt afvallen zonder een ingrijpende operatie. Dat is een stuk veiliger én prettiger!

Wat is het verschil tussen Liposuctie en Cryolipolyse?

Liposuctie en Cryolipolyse hebben allebei tot doel om vetcellen te verwijderen en de lichaamscontouren aan te passen. Maar wat zijn de verschillen tussen beide behandelingen?

– Bij liposuctie worden de vetcellen onderhuids weggezogen met behulp van een zogenaamde zuigbuis. Bij Cryolipolyse plaatsen wij een gelpad op het te behandelen gebied, om de huid te beschermen tijdens de behandeling. Hierna wordt de huid en vetcellen vacuüm gezogen tussen twee koelplaten die zich in de behandelkop bevinden. De huid wordt eerst verwarmt tot 40 graden Celsius in 3 minuten. Meteen na die 3 minuten wordt de huid gekoeld naar -9 graden Celsius gedurende 60 minuten. Hierdoor sterven de vetcellen die vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd.

– Liposuctie wordt altijd onder verdoving uitgevoerd. Soms kan dat onder plaatselijke verdoving, maar als het om grotere oppervlakten gaat, krijgt een algehele anesthesie de voorkeur. Cryolipolyse is een pijnloze behandeling zonder operatie en naalden en hier komt dan ook geen verdoving of anesthesie aan te pas.

– Liposuctie is een chirurgische ingreep. Dit brengt automatisch met zich mee dat er kans is op bloedingen, infecties en littekens. Cryolipolyse daarentegen gebeurt zonder verdoving en operatie. Voordeel van Cryolipolyse is dan ook dat je niet bang hoeft te zijn voor littekens en infecties of bloedingen.

– Liposuctie is een operatie en je lichaam moet daarvan herstellen en dat duurt wel even. Na enkele weken slinken en verdwijnen langzaam de zwellingen en zie je verschil. Het definitieve resultaat laat enkele maanden op zich wachten. Bij Cryolipolyse is er wel direct resultaat zichtbaar. Maar ook hier zie je pas na een poosje, enkele weken, het definitieve resultaat.

– Na liposuctie heb je tijd nodig om te herstellen. Gemiddeld kun je na ongeveer een week weer langzaam je dagelijkse werkzaamheden hervatten. Wil je sporten? Dan wordt geadviseerd hier pas na zes weken mee te starten. Kies je voor Cryolipolyse, dan kun je direct na de behandeling je dagelijkse werkzaamheden hervatten. En sporten wordt zelfs aangeraden.

– Na liposuctie wordt vaak aangeraden elastische bandages te dragen om de zwelling te verminderen. Na de Cryolipolyse behandeling is het alleen van belang dat je voldoende water drinkt; zo’n twee liter per dag. Op deze manier voert het lichaam de afgestorven vetcellen op een natuurlijke wijze af uit het lichaam.

– Liposuctie wordt uitgevoerd tijdens één behandeling maar dan wel op een operatiekamer. Cryolipolyse is het meest effectief in een kuur van 3 behandelingen iedere 10 weken 1 behandeling.

 

 

 

 

 

 

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens de intake zullen vragen aanbod komen over uw algehele conditie en gezondheid, alsmede de geschiedenis van uw huid. Uw huid wordt zorgvuldig geanalyseerd en u verteld ons uw wensen en verwachtingen. Hierna informeren wij u over de mogelijke behandelingen en product gebruik. We zullen uitgebreid met u bespreken wat de mogelijkheden zijn en of wij aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Onze service richt zich niet alleen op de zorg voor en tijdens de behandeling maar ook daarna. U krijgt een uitgebreid verzorgingsadvies mee naar huis en uw huidspecialist staat altijd voor u klaar, mochten er nog vragen zijn.

Wij verwelkomen u graag in ons instituut. U komt toch ook voor een cryolipolyse behandeling naar Huidinstituut Reuvers te Landgraaf.

Huidinstituut Reuvers is al meer dan 12,5 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken zijn wij makkelijk bereikbaar.

U kunt bij ons terecht voor o.a. cosmetische en medisch pedicure behandelingen, acnebehandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, laserbehandelingen, kalknagelbehandelingen, tattoo laserbehandelingen, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, ooglift zonder snijden behandelingen, Plasma Prolift behandelingen, hars en wax behandelingen, en persoonlijke begeleiding bij afslanken d.m.v. PowerSlim en Cryolipolyse.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend en passend advies op telefoonnummer +31 (45) 5330674

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS.

Huidpraktijk • Huidinstituut • Huidspecialiste • Schoonheidsspecialiste • Schoonheidssalon • Beautysalon • Pedicure & Medisch Pedicure • Laserinstituut • Tattooverwijdering • Oogliftcorrectie zonder snijden instituut • Brazilian Wax instituut • PowerSlim • Afslankcoach • Cryolipolyse plaatselijk vet bevriezen; bij ons vindt u alles onder een dak!