6 stappen naar een maximale huidverbetering

Heeft een nachtcrème smeren eigenlijk nut?

6 stappen naar een maximale huidverbetering

In ons instituut werken we met meerdere huidverbeterende merken Pca Skin, Nimue en DP Cosmeceuticals. Deze merken hebben wij met uiterste zorg uitgekozen en spreken ons zeer aan omdat het geen huidverzorgende merken zijn maar huidverbeterende. Wat houdt dat in huidverbeterende producten? In huidverbeterende producten zijn de werkstoffen een stuk hoger dan in andere producten ze geven echt voor een verbluffend resultaat in de huid. Deze producten hebben vaak toch wat extra uitleg nodig en niet alles kan met elkaar gecombineerd worden, deze producten zijn kwalitatief hoog en zijn dan ook niet te verkrijgen bij de plaatselijke drogist of parfumerie. Uiteraard zijn alle producten parabenen vrij! Wij hebben 6 stappen voor u op een rij gezet om uw huid optimaal te verzorgen en naar een hoger level te trekken in huidverbetering. Wat zijn deze huidverbeterende stappen precies?

Stap 1: Reinigen

De allerbelangrijkste stap is het reinigen van onze huid. Een stap die je eigenlijk nooit mag overslaan. Reinig je huid ’s ochtends en vooral ’s avonds met een reinigingsproduct passend bij je huidconditie. Gebruik daarbij eventueel een bijpassende tonic. Deze laatste verwijdert de laatste vuilrestjes, hersteld de PH-waarde van de huid, transporteert werkstoffen naar diepere huidlagen en sluit de poriën.

Stap 2: Een must voor iedere huid een exfoliating product dit werkt in de diepte van de huid

Een juiste dieptereiniging geeft onmiddellijk effect. Dit zorgt voor een gezonde en stralende look en is een must voor een gezonde huid. Een dieptereiniging verwijderd de dode huidcellen. Gebruik een dieptereiniging 2 keer in de week.

Stap 3: Je dagelijkse vitamines

Voor ieder huidtype zijn er speciale serums. Een serum wordt aangebracht onder de crème. Het is dunner van structuur en is de ”Levensverzekering van je huid”. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. De meest krachtige dosis van werkstoffen die de huid maximaal verbeteren, oppeppen, lichter maken of beschermen. Een paar druppels zijn dus super efficiënt! Verzorg je huid optimaal we hebben er tenslotte maar een dus ben er zuinig op!

Stap 4: Verzorg je huid tot een nieuw level

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei factoren die onze huid schade toe kunnen brengen. Daarom is het heel belangrijk de juiste crème te kopen die bij je huidige huidconditie past. Al onze crèmes zijn hoog geformuleerd met werkstoffen en zijn gericht op huidverbetering. Bij dagelijks gebruik is het resultaat al binnen korte tijd te zien.

Stap 5: Extra verzorging met verbluffend resultaat

Gebruik regelmatig, ik adviseer 1 a 2 keer in de week, een masker om uw huid gezond te houden, net als lichaamsbeweging je lichaam in vorm houdt. Wij hebben verschillende maskers voor verschillende huidtypen en condities. Elk masker geeft je huid de extra oppepper die het nodig heeft. Of het nu veranderde weersomstandigheden zijn, stress, slechte voeding, of je wilt je huid snel en effectief verbeteren.

Stap 6: Beschermen

Er wordt gezegd dat 90% van de verouderingsproblemen van de huid veroorzaakt zijn door de zon. Maak er een gewoonte van om je huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter. Blootstelling aan de zon is funest voor de huid. Pca Skin heeft zonnebrand crèmes die het label mogen dragen recommended Skin Cancer Foundation. Daarbij is het belangrijk wanneer je in de zon zit met je gezicht om de 2 uur je gezicht in te smeren met een extra zonfilter. Ook voor ieder huidtype is er een anders zonbeschermer (SPF), iemand met een acne huid heeft een andere zonbeschermer nodig dan iemand met een droge huid of pigmentvlekken.

Bezoek aan ons instituut

Wist u dat elke 4 weken uw huid zich heeft vernieuwd? Daarom is het belangrijk om elke 4 tot 6 weken een afspraak te maken voor een gezichtsbehandeling. Zo heeft uw nieuwe huid gelijk weer de voedingsboost binnen, worden de oude huidcellen verwijderd en is uw huid weer extra gezond en fris!
Heeft u vragen over onze producten en/of behandelingen? Graag helpen wij u om de geschikte producten of behandeling bij uw huid te kiezen en te zorgen voor een maximaal resultaat!

Wij verwelkomen u graag in ons instituut.

Huidinstituut Reuvers is al meer dan 12,5 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken zijn wij makkelijk bereikbaar.

U kunt bij ons terecht voor o.a. cosmetische en medisch pedicure behandelingen, acnebehandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, laserbehandelingen, kalknagelbehandelingen, tattoo laserbehandelingen, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, ooglift zonder snijden behandelingen, Plasma Prolift behandelingen, hars en wax behandelingen, persoonlijke begeleiding bij afslanken d.m.v. PowerSlim en Plaatselijk vetverwijderen d.m.v. Cryolipolyse.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend en passend advies op telefoonnummer +31 (45) 5330674

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Huidpraktijk • Huidinstituut • Huidspecialiste • Schoonheidsspecialiste • Schoonheidssalon • Beautysalon • Pedicure & Medisch Pedicure • Laserinstituut • Tattooverwijdering • Oogliftcorrectie zonder snijden instituut • Brazilian Wax instituut • PowerSlim • Afslankcoach • Cryolipolyse plaatselijk vet bevriezen; bij ons vindt u alles onder een dak!