PowerSlim samen slank challenge

Samen Slank Challenge!

Wil jij een gezonde levensstijl, je fit voelen deze zomer, succesvol afvallen ook op de lagere termijn? Dan is de Samen slank challenge iets voor jou! Ik ga je helpen jouw doel te behalen.

Doe mee en ga de uitdaging aan! Tijdens deze afslankchallenge start je met PowerSlim en begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslankdoel.

Wat kun je verwachten?PowerSlim samen slank challenge

  • Gratis intakegesprek t.w.v. € 49,-
  • Gratis goodiebag t.w.v. € 24,95 met leuke extra’s
  • Gratis persoonlijke begeleiding
  • 4 weken lang ontvang je tips, recepten, motivatie, advies en extra’s

Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

Afslanken doen we samen!

Ik ben Brigitte Reuvers, jouw persoonlijke coach. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. Wil je erachter komen of PowerSlim iets voor jou is? Dan is de challenge iets voor jou. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma, blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

Wil jij mee doen aan de Samen Slank challenge? Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek op tel. 045-5330674.