Micro needling, een mooie stevige huid met minder huidverslapping.

Wat is microneedling?

Micro needling, een mooie stevige huid met minder huidverslapping.

Naarmate we ouder worden, krijgen we steeds meer last van huidverslapping, fijne rimpeltjes en grove poriën. Met onze micro needling behandeling, die wordt uitgvoerd met behulp van de Dermapen, kunnen wij u een intensieve en zeer effectieve, natuurlijke behandeling aanbieden die uw huid niet alleen mooier maar ook steviger maakt. Deze behandeling wordt ook wel collageen-inductietherapie (CIT) genoemd. Door deze speciale techniek word de huid gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. Met de Dermapen verzorgen wij voor u een zeer intensieve en effectieve behandeling die de huid op een natuurlijke manier verstevigt. In de maanden na de behandeling zal de huid steeds gezonder en strakker worden. Het resultaat is een huid die er stralend uitziet. Micro needling is de ideale huidverjonging oftewel anti-agebehandeling van uw huid op een natuurlijke en veilige manier. De Dermapen heeft veel voordelen ten opzichte van een rollerbehandeling. De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger. Uw huid zal er egaler en stralender uitzien, terwijl de huidstructuur wordt verfijnd.

Behandelmogelijkheden micro needling:

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Huidverslapping
 • Acne littekens
 • Littekens van andere aard bijvoorbeeld brandwonden
 • Zonbeschadiging
 • Pigmentstoornis
 • Grove poriën
 • Striemen / striae

Voordelen micro needlingop een rij:

 • Een mooie egalere en stralende huid
 • Minder huidverslapping, een strakkere huid
 • Porien verfijnen u krijgt een mooiere huidstructuur
 • Vermindering littekens/ restacne

 

Micro needling, minder huidverslapping en een mooie stevige huid.

Huidverbetering

 

 

Voor een mooi resultaat zijn meerdere micro needling behandelingen in een kuurverband nodig.

Dit was mijn blog over micro needling, minder huidverslapping en een mooie stevige huid. Heeft u vragen over dit artikel aarzel dan niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31 (45) 5330674, wij helpen u graag verder.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u mooie huid te geven. U komt toch ook voor micro needling behandelingen naar Huidinstituut Reuvers. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf ( Zuid Limburg) en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken makkelijk bereikbaar.

U kunt bij ons terecht voor o.a. cosmetisch & medisch pedicure behandelingen, acne behandelingen, huidverjongings, anti-aging en huidverbeterings behandelingen, sport massages, laserbehandelingen, dermapen behandelingen, microdermbabrasie behandelingen, kalknagelbehandelingen, Tattoo laserbehandelingen, Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, ooglid correctie zonder snijden, Plasma Prolift behandelingen, hars en wax behandelingen en persoonlijke begeleiding bij afslanken met PowerSlim.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.

Huidpraktijk # Huidinstituut # Huidspecialiste # Schoonheidsspecialiste # Schoonheidssalon # Beautysalon # Pedicure & Medisch Pedicure # Laserinstituut # Oogliftcorrectie zonder snijden instituut # Brazilian Wax instituut # PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!