PCA PEELING VOOR EEN VERFIJNDE EGALE, GEZONDE ENGLANZENDE HUID

PCA PEELING VOOR EEN VERFIJNDE EGALE, GEZONDE EN GLANZENDE HUID

PCA PEELING ZORGT BINNEN NO TIME VOOR EEN VERFIJNDE,EGALE, GEZONDE EN GLANZENDE HUID – WIE WIL DAT NU NIET?

Met deze PCA peeling pakken we fijne rimpeltjes, een grove huidstructuur, oppervlakkig pigment, een lichte zonbeschadiging en de rokershuid aan.
Onze specialist beoordeelt welke PCA Peeling het beste bij jouw huid past. Hierdoor is deze behandeling geschikt voor alle huidtypes.

Huidinstituut Reuvers staat voor natuurlijke huidverjonging ; de PCA Peeling sluit hier perfect op aan. Op een veilige en gecontroleerde manier kunnen wij met deze peeling de laag met beschadigde huidcellen verwijderen. De huid wordt vervolgens zelf aan het werk gezet en straalt na een aantal dagen als nooit te voren. Huidveroudering uit zich namelijk niet alleen in rimpels, maar ook in verslapping, grove poriën, pigmentvlekken en een vale huidskleur.

PCA PEELING VOOR EEN VERFIJNDE EGALE, GEZONDE EN GLANZENDE HUIDHET RESULTAAT

Vier tot zeven dagen na de PCA Peeling behandeling zie je écht het resultaat; dan oogt de huid fris en gehydrateerd. Het beste resultaat behaal je als je deze behandeling in kuurvorm volgt, waarbij je om de vier weken bij ons langskomt voor de PCA Peeling. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw huidconditie.

DE VOORBEREIDING

Voor onze specialist de behandeling start, wordt de huid eerst uitvoerig beoordeeld. Daarna bepalen wij de sterkte van de PCA Peeling die we gaan gebruiken. We vertellen je alles over de perfecte voorbereiding op de behandeling én welke producten je tussen de behandelingen het beste kunt gebruiken om een optimaal resultaat te behalen. Heren: het is goed om je langer dan 24 uur voor de behandeling niet meer te scheren. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je twee weken voor de behandeling niet meer mag zonnen; gebruik dan SPF 30 of hoger.

DE BEHANDELING

De huid wordt voorafgaand aan de behandeling gereinigd, ontvet en voorbereid op de peeling. Dit doen we met een enzymatische peeling. Je kunt daarbij een tintelend gevoel ervaren. Daarna wordt de huid nogmaals gereinigd, voordat we de PCA Peeling voorzichtig aanbrengen. Uit ervaring weten we dat veel klanten dan een paar minuten een vervelend, brandend en prikkend gevoel ervaren. Dit gevoel is gelukkig ook weer snel verdwenen. Mogelijk vertoont de huid een witte waas en/of roodheid.

DE HUIDREACTIES

Hoe je huid reageert op de PCA Peeling verschilt per persoon. Doorgaans heb je last van wat schilfertjes en oogt de huid rood. De dag na de behandeling kan er een bruine verkleuring zichtbaar zijn en voelt de huid strak aan. Daarna laten de dode huidcellen los en voelt de huid droog aan. Smeer de huid 24 uur per dag in met een vette crème voor een goede verzorging. Na vier tot zeven dagen zie je een lichtroze glow over de huid en oogt deze fris en goed gehydrateerd. Rook je? Hou er dan rekening mee dat dit het wondgenezingsproces vertraagt, waardoor het langer duur voordat de huid geneest en het resultaat zichtbaar is.

Het gebruik van gezichtsmaskers, cosmetische producten en exfoliërende producten wordt afgeraden tijdens de kuur. Wilt u gebruik maken van camouflerende producten, laat u dan door ons voorlichten. Er zijn namelijk speciale producten die voor een natuurlijke dekking zorgen. Wij werken met vele soorten peelings, die allemaal op maat geadviseerd en gemaakt worden, we kiezen voor meerdere lagen peelings in één behandeling om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.

Bent U benieuwd wat wij voor uw huid kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons op telnummer +31 (45) 5330674 , wij helpen u graag verder.

Huidpraktijk #Huidinstituut #Huidspecialiste #Schoonheidsspecialiste #Afslankinstituut #Dermapenbehandelingen #Schoonheidssalon #Beautysalon #Pedicure & Medisch Pedicure #Laserinstituut #Oogliftcorrectie zonder snijden instituut #Brazilian Wax instituut #PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.