Wat is microneedling?

Wat is microneedling?

Microneedling

Wat is microneedling?

Microneedling is een van de huidverbeterende behandeling die we bij Huidinstituut reuvers aanbieden. Bij deze behandelmethode worden op gecontroleerde wijze kleine kanaaltjes in de huid aangebracht met een microneedling pen oftewel Dermapen. Hierdoor wordt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid aangesproken.

Microneedling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing. Door deze factoren zal huidverjonging plaatsvinden.

Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare diepte van de naaldjes, maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. Uw huid krijgt weer een natuurlijke teint en een frisse uitstraling, en behoren fijne lijntjes en grove poriën tot het verleden.

Tijdens een microneedling behandeling wordt de huid behandeld met serums. Dankzij de kleine kanaaltjes die in de huid zijn aangebracht door de microneedling behandeling is de huid beter in staat om de actieve werkstoffen van het serum op te nemen.

Voor wie is microneedling?

Microneedling is een wetenschappelijk bewezen effectieve methode voor huidverbetering. Zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen, lippen en op de neus, kunnen optimaal behandeld worden.

Een groot pluspunt aan microneedling is dat ook de huid van het decolleté en hals mee behandeld kunnen worden. ook kunnen verschillende dieptes worden ingesteld bij de te behandelen gebieden. Het is geschikt voor iedereen die de elasticiteit, teint en uitstraling van zijn huid optimaal wilt verbeteren.

Wat zijn de voordelen van microneedling?

  • Werkstoffen in serums worden 80% beter opgenomen tijdens een behandeling
  • Direct zichtbaar resultaat, enkele uren na de behandelingen
  • In te zetten in kuurverband, maar ook als losse skinbooster
  • Stimuleert het natuurlijk herstellend vermogen van de huid
  • Ook de hals en decolleté kunnen worden mee behandeld
  • Vermindert acné littekens

Behandelfrequentie Microneedling

Het natuurlijk herstelproces (aanmaak van elastine en collageen) dat op gang wordt gebracht is een stapsgewijs proces dat tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld twee tot vier weken worden de resultaten geleidelijk zichtbaar en na 8 weken is de verbetering duidelijk zichtbaar, daarna werkt het proces nog maanden door.

Het aantal te volgen behandelingen hangt af van leeftijd, huidconditie en behandelindicatie. Voor een optimaal resultaat is het van belang om deze behandeling in kuurverband te ondergaan, gemiddeld zijn er vier tot zes behandelingen nodig. Voor een blijvend resultaat is onderhoud raadzaam. Uw Huidspecialist zal u een passend behandelplan adviseren.

Microneedling
Bent U benieuwd wat wij voor uw huid kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons op telnummer +31 (45) 5330674 , wij helpen u graag verder.

Huidpraktijk #Huidinstituut #Huidspecialiste #Schoonheidsspecialiste #Afslankinstituut #Dermapenbehandelingen #Schoonheidssalon #Beautysalon #Pedicure & Medisch Pedicure #Laserinstituut #Oogliftcorrectie zonder snijden instituut #Brazilian Wax instituut #PowerSlim afslankcoach ; bij ons vindt u alles onder een dak!

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten die professioneel en resultaat gericht te werk gaan. Voor alle behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd. Wij zijn aangesloten bij Anbos, ProVoet, ProCert, NLSAS, GGD.