Tips voor een mooie huid

tips voor een mooie huid

Hieronder heb ik u voor u 14 tips voor een mooie huid omschreven, veel leesplezier.

Tip 1

Voldoende slaap is erg belangrijk voor het lichaam. Tijdens de slaap regenereert het lichaam zich, breekt het afvalstoffen af en vernieuwd de cellen. Daarom wordt het ook wel schoonheidsslaap genoemd.

Tip 2

Het lichaam moet van jongs af aan met essentiële voedingsstoffen verzorgd worden. Dit kan men het beste bereiken door zo vezelrijk en zo natuurlijk mogelijk te eten. De voorkeur gaat uit naar onbewerkte voedingsmiddelen. Je verzorgt de huid dan met essentiële vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren. Deze laatste worden ook wel de bouwstenen van het leven genoemd. Ze zijn van cruciaal belang voor o.a. de celactiviteiten, celvernieuwing, de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Tip 3

Drink ongeveer twee liter water per dag, dit is erg goed voor de doorbloeding van de huid. Daarnaast zorgt het ook voor een gladde huid en fijne poriën, meer elasticiteit en een betere ontgifting.

Tip 4

Veel beweging in de buitenlucht. Sport/sportieve activiteiten of bijvoorbeeld wandelen zorgen ervoor dat de huid strak blijft en goed doorbloed wordt.tips voor een mooie huid

Tip 5

Probeer stress, ruzie of verdriet zoveel mogelijk te vermijden. Deze laten sporen na op de huid.

Tip 6

Veel lachen en ontspanning is goed en het houdt jong. Of je op oudere leeftijd lach of zorgrimpels krijgt beslis je al vroeg zelf!

Tip 7

Niet roken! Niks laat de huid sneller verouderen en verslechterd de doorbloeding als nicotine. Een rokershuid ziet meestal rimpelig en grauw uit.

Tip 8

Drink alcohol en koffie met mate. Teveel wijn en koffie verwijdt de aderen en veroorzaakt grove poriën. Niemand wil alcoholacne of diepe rimpels hebben! Af en toe een drankje is natuurlijk geen probleem.

Tip 9

Gebruik zonnebrandcrème om zo de schadelijke werking van zonnestralen enigszins tegen te gaan. Vergeet niet dat de huid na het zonnen meer hydratatie nodig heeft.

Tip 10

Gebruik cosmetica afgestemd op je huid, en vooral parfumvrij. Geurstoffen maken de huid niet alleen gevoelig maar zorgt ook voor irritatie. Dit is vooral schadelijk voor mensen met een probleemhuid of een gevoelige huid.

Tip 11

Ondersteun je huid zodat het alle functies goed kan waarnemen. Gun jezelf genoeg rust om zo de regeneratie tijd te geven. Ieder tijdperk heeft zijn mogelijkheden en zijn eigen schoonheid.

Tip 12

Probeer gelukkig te zijn! Gelukkige mensen zijn van binnenuit mooi en stralen dit ook uit! Men zegt niet voor niets dat zwangere en verliefde vrouwen er geweldig en stralend uitzien. Waar goede hormonen de overhand hebben zijn rimpels automatisch een stuk minder belangrijk! Er bestaat geen beter anti-aging-product dan geluk.

Tip 13

Een mooie huid door huidverzorgingsproducten te gebruiken. De basis van een goede huidverzorging begint bij een goede reiniging 2x per dag. Hoe ouder men wordt hoe meer hoge concentratie werkstoffen we nodig hebben. Een voedende crème, een intensief serum met hoogwaardige voedingsstoffen. Onze producten bevatten allen een hoog concentratie werkstoffen, zijn parfum en parabenen vrij.

tip 14

Ook krijgen we een mooie huid door regelmatig een professionele gezichtsbehandeling te laten uitvoeren. Voor een intensief resultaat of bij huidproblemen kunt u bij onze huidspecialiste van Huidinstituut Reuvers terecht. Met hoge concentraties aan werkstoffen, chemische peelings, micro needling, microdermabrasie, dermashaper, kan er nog dieper in de huid gewerkt worden waardoor het resultaat ongekend wordt.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook naar Huidinstituut Reuvers al 10 jaar lang uw vertrouwde schoonheidssalon en huidverbeteringsadres in Landgraaf en regio Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade en omstreken.

Dit waren mijn tips voor een mooie huid.
Heeft u nog vragen over dit artikel? Aarzel dan niet en neem contact op met ons, wij helpen u graag verder.